« Julkineulontaa Espoossa | Blog | Ideas galore! »

12.06.2005

Julkineulontaa Espoossa

Espoon Tapiolassa vietettiin eilen julkineulontapäivää. En laskenut osallistujia sen tarkemmin, mutta meitä oli kymmenkunta: Anna, Jenni, Johanna, Kati, Kristel, Nanna, Niina, Maria, Pirkko, Päivi, Soili, Susanna... (Unohdinko jonkun? Menivätkö kaikkien nimet oikein?)

Neuletikki oli auki parisen tuntia, joten päätimme tavata siellä. Se oli hauskaa! En ole koskaan nähnyt kauppaa niin täynnä ihmisiä - ja mikä parasta, täynnä ihmisiä, joista tunsin melkein jokaisen. Paikalle oli osunut vielä kaksi miesparkaakin... Mutta mitä muuta voisi odottaa, kun valitsee paremmaksi puoliskokseen neulojan? Joskus joutuu lankakauppaan. (Jussi oli kaukaa viisas ja lähti viikonlopuksi äitinsä lihapatojen ääreen.

Sää oli aurinkoinen, mutta tuulinen. Urheasti istuimme ulkosalla jonkin aikaa ja ihmiset kulkivat edestakaisin. Tapiolassa oli muitakin houkutuksia, mm. Akateeminen kirjakauppa ja kahviloita, joista sai haettua pikkupurtavaa. Jonkun ajan kuluttua siirryimmekin Escaféseen. Valitettavasti jotkut katosivat asioilleen, joten en saanut kuvaa, jossa kaikki olisimme yhdessä.

Sen sijaan saatte nähdä kuvia huivista, jonka sain valmiiksi. Aloitin huivin aiemmin tällä viikolla, koska tarvitsin projektin lauantaiksi, mutta huivi eteni niin nopeasti, että luulin sen jo valmistuvan ennen lauantaita. Sitten minun olisi pitänyt kehittää äkkiä taas uusi projekti ja sekin olisi varmaan ollut huivi...

Siispä päätin neuloa huivin hieman isommaksi. Se on tehty Tallinnasta Vanhan kaupungin päiviltä ostamastani sinisestä villalangasta.

Tässä huivi ilman kissaa...

kissan kanssa (mittakaavan vuoksi: huivi on 2 m leveä ja painaa ehkä noin 200 g, kissa taas painaa 7 kg)...

kahden kissan kanssa...

kolmen kissan kanssa (joista yksi ei kuitenkaan loju huivin päällä)...

ja tässä vielä lähikuvia:


 

18:06 - | (11) kommenttia - comments

 

Kommentoi - Post a comment

Vanhat - Old

Vanhemmat - Older

 

Syndicate this site (XML)

Powered by
Movable Type 3.2

 

Ellei muuta ilmoitettu, tekstit & kuvat © Marjut Katajala.

Tekstien ja kuvien kopiointi sekä kaupallinen käyttö ja kuvien linkittäminen kielletty. Kokeile ohjeita omalla vastuulla.

katajala.net