« Vaaleanpunaisten UFOjen hyökkäys | Blog | Ode to needles (and glue) »

06.08.2006

Vaaleanpunaisten UFOjen hyökkäys

Nämä laskeutuivat tänne eilen. Vaaleanpunaiset UFOt.

Ne eivät tulleet yksin. Ne toivat ystävänsä tullessaan. (1,20 euroa/pussi.)

Niina sai eilen minusta ostosseuraa. Menitassa bongasimme ZenZulun mainoksen, jossa puhuttiin helmistä. Helmistä?! Kyllä. Koska ZenZulu on Menitan lähellä (ja auki), suuntasimme sinne. Ja ostimme helmiä.

Vaaleanpunaisten lamppuhelmi-UFOjen lisäksi tänne on ilmaantunut sininen tunnistamaton objekti.

Aloitin paidan ONline Linie 87 Streetistä, joka on enimmäkseen puuvillainen nauhalanka. Se saapui meille Vihreästä Vyyhdistä viime viikolla. Lanka oli alennuksessa, joten päätin kokeilla vaihteeksi nauhalankaa. Valmiin neuleenpinta on hauskan näköistä ja minulle tulee siitä mieleen frotee.

Paidasta tulee melko yksinkertainen, suunnittelen sitä samalla, kun työ etenee. Neulon pyöröneuletta 7 mm puikoilla, joten valmista tulee nopeasti. Aloitin neulomalla alareunaan kahden kerroksen helmineuletta ja jatkoin sitten sileää. Ajattelin tehdä työhön raglanhihat, kunhan pääsen niihin saakka. Tähän mennessä hyvältä näyttää - luulisin, että paidasta tulee yksi "emmäätiedäonkotäähyvä"-tyyppisiä neuleita, joiden kohtaloa epäilee neulomisen ajan, mutta joista tulee valmistuttuaan suuria suosikkejani.

 

16:09 - | (4) kommenttia - comments

 

Kommentoi - Post a comment

Vanhat - Old

Vanhemmat - Older

 

Syndicate this site (XML)

Powered by
Movable Type 3.2

 

Ellei muuta ilmoitettu, tekstit & kuvat © Marjut Katajala.

Tekstien ja kuvien kopiointi sekä kaupallinen käyttö ja kuvien linkittäminen kielletty. Kokeile ohjeita omalla vastuulla.

katajala.net