06.08.2006 | 16:09

Vaaleanpunaisten UFOjen hyökkäys

Nämä laskeutuivat tänne eilen. Vaaleanpunaiset UFOt.

Ne eivät tulleet yksin. Ne toivat ystävänsä tullessaan. (1,20 euroa/pussi.)

Niina sai eilen minusta ostosseuraa. Menitassa bongasimme ZenZulun mainoksen, jossa puhuttiin helmistä. Helmistä?! Kyllä. Koska ZenZulu on Menitan lähellä (ja auki), suuntasimme sinne. Ja ostimme helmiä.

Vaaleanpunaisten lamppuhelmi-UFOjen lisäksi tänne on ilmaantunut sininen tunnistamaton objekti.

Aloitin paidan ONline Linie 87 Streetistä, joka on enimmäkseen puuvillainen nauhalanka. Se saapui meille Vihreästä Vyyhdistä viime viikolla. Lanka oli alennuksessa, joten päätin kokeilla vaihteeksi nauhalankaa. Valmiin neuleenpinta on hauskan näköistä ja minulle tulee siitä mieleen frotee.

Paidasta tulee melko yksinkertainen, suunnittelen sitä samalla, kun työ etenee. Neulon pyöröneuletta 7 mm puikoilla, joten valmista tulee nopeasti. Aloitin neulomalla alareunaan kahden kerroksen helmineuletta ja jatkoin sitten sileää. Ajattelin tehdä työhön raglanhihat, kunhan pääsen niihin saakka. Tähän mennessä hyvältä näyttää - luulisin, että paidasta tulee yksi "emmäätiedäonkotäähyvä"-tyyppisiä neuleita, joiden kohtaloa epäilee neulomisen ajan, mutta joista tulee valmistuttuaan suuria suosikkejani.

« Attack of the pink UFOs | Blog | Ode to needles (and glue) »

Kommentit - Comments

Menita... Mun pitää kans päästä. Ja helmiä. :DD Wau, noi on ihania. Mä en vaan ole vielä keksinyt mihin mä niitä helmiä laittaisin... Ehkä se ei haittaa, ostaa voi aina. ;D

KirsiJ: täytyy tunnustaa, että en ole neulonut kovinkaan paljon kesäloman aikana, aika on mennyt kaikkeen muuhun. Galleriakin on aina vain retuperällä, mutta kaikki valmistuneet neuleet on kyllä esitelty blogissa. Eiköhän tämä taas tästä lähde käyntiin, kun työt ovat alkaneet ja iltaisin tulee vain nökötettyä telkkarin äärellä. :)

Hannaliini: ei tietenkään haittaa! Toivottavasti listasta on hyötyä.

Hei, laitoin linkin blogiisi idea-arkku.net-sivustolle, kun kyse oli Tallinnan lankakaupoista ja muistin nähneeni blogissasi varsin kattavan oloisen listan. Toivottavasti ei haittaa! Mikäli haittaa, poistan viestin heti.

Tätä mä olen pitkään odottanut: Sinulla on jokin uusi neule blogissa työn alla!
Oletko ottanut kuvia neuleistasi? Ajattelin, kun Galleriaankin olen odottanut uusia kuvia. Blogisi on niin mielenkiintoinen ja ensimmäinen käsityöblogi, jota aloin seuraamaan. Siksi se on vieläkin Suosikki-listalla.