« Catching up | Blog | Sillä välin Leppävaarassa... »

14.02.2005

Sillä välin Leppävaarassa...

Varmaan arvasittekin, että en ihan kaikkia iltoja viettänyt Ullan parissa. Ei, itse asiassa meillä oli viikon kestävä kansikuvaneuleen äänestys, joten päätin viettää sen aikana pari tietokoneetonta iltaa. Muina iltoina sitten viimeistelin Ullaa sitäkin enemmän.

Kun töissä näpyttelee tietokonetta kaiket päivät ja kiirettä pitää, kotona ajatus oman masiinan käynnistämisestä ei aina houkuttele...

Olen myös neulonut. Arcobaleno-paita on valmis, mutta pesin sen eilen ja se on vielä hieman kostea, joten kuvia saatte nähdä jonain toisena päivänä. Aloitin uuden villatakin ja se on myös nopea projekti. Neulon Tallinnasta lokakuussa ostamaani Tommy-lankaa 7 mm puikoilla!

Mallikuvio on peräisin vanhasta uhtualaisesta lapasesta. Suunnittelen parhaillaan neulovani nappilistat jälkeenpäin, niihin voisi tulla myös jonkinlaista kuviota. Hihojen kohtaloa en ole vielä päättänyt, mutta hyvähän ne olisi tehdä ensin, jotta näen, kuinka lankaa jää. Jos lankaa jää riittävästi, teen neuleeseen hupun. Niin, ja hartioillekin on tulossa mustavalkoista kirjoneuletta, mutta sen teen hihojen jälkeen, kun lankamäärä ratkaisee kauluksen kohtalon. Jos lankaa ei riitä huppuun, niin luulisin, että teen ihan simppelin peruskauluksen.

Mini & Maxi täyttävät viisi vee!
Mini ja Maxi täyttävät tänään viisi vuotta! Tuokaa kissanminttua! (Sivumennen sanoen Mini haukottelee tuossa kuvassa. Vanheneminen väsyttää.)


 

21:50 - | (11) kommenttia - comments

 

Kommentoi - Post a comment

Vanhat - Old

Vanhemmat - Older

 

Syndicate this site (XML)

Powered by
Movable Type 3.2

 

Ellei muuta ilmoitettu, tekstit & kuvat © Marjut Katajala.

Tekstien ja kuvien kopiointi sekä kaupallinen käyttö ja kuvien linkittäminen kielletty. Kokeile ohjeita omalla vastuulla.

katajala.net