« Tytöt haluaa jotain parempaa | Blog | The cardigan is (almost) ready »

05.05.2006

Tytöt haluaa jotain parempaa

Millä tavalla saa ilahdutettua naista? Monellakin tavalla.

Kävelen Kampin keskuksen läpi joka päivä työmatkalla. Tällä viikolla ostoskeskuksessa on vietetty Kevätmessuja ja niiden kunniaksi aamuisin ohikulkijoille on ojennettu ruusuja. Tänä aamuna minäkin osuin oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Jussi kävi torstaina Tukholmassa palaveeraamassa ja koska hänellä oli vapaata aikaa ennen kokousta, hän suunnisti Anntorps Väviin ostamaan minulle tuliaisia. Eikö hän olekin ihana? Aivan ihana. (Jussi siis, ei lanka, tai siis onhan lankakin ihana, mutta ei niin ihana kuin Jussi.) Sain kolme vyyhtiä Colinetten Point Fiveä, väriä Alabaster.

Töissä projekti lähestyi loppuaan eikä tässä vaiheessa kiire ole ollut kovin suuri, joten viihdytin itseäni eBaylla. Ensimmäisenä bongasin tämän: sarien ompelusta ylijäänyttä, langaksi kierrätettyä silkkiä Colourspun Yarnsilta. Vyyhdit ovat niin ihania, että voisin vain tuijottaa niitä kaiket päivät.

Törmäsin myös ColourMart UK:n alennusmyyntiin sen viimeisenä päivänä: kun ostaa kaksi 150 g kartiota kashmirlankaa, saa kolmannen 150 g kartion kaupan päälle. Vikkelät sormeni näpyttivät tietenkin tilauksen alta aikayksikön.

Ruusuja, silkkiä, kashmiria, käsinvärjättyä villaa, jääkiekon MM-kisat... Eihän tästä puutu enää kuin Godivan suklaata.

 

20:34 - | (4) kommenttia - comments

 

Kommentoi - Post a comment

Vanhat - Old

Vanhemmat - Older

 

Syndicate this site (XML)

Powered by
Movable Type 3.2

 

Ellei muuta ilmoitettu, tekstit & kuvat © Marjut Katajala.

Tekstien ja kuvien kopiointi sekä kaupallinen käyttö ja kuvien linkittäminen kielletty. Kokeile ohjeita omalla vastuulla.

katajala.net