« I'm boring | Blog | Olen tylsä »

25.01.2006

Olen tylsä

Halusin vain tulla sanomaan, että mitään ei ole tapahtunut. Ihan oikeasti, ei mitään. Aloitin hihaa, tein virheen, purin hihan. Ei mitään siis.

Siksipä tässä hihan sijaan kuva Maxista.

Oikeasti mä menen nurkkaan mököttämään, koska telkasta ei tule CSI:tä, Kirsi sai Kultaisen kudinpuikon palkintona Alpaca Silkiä ja että Nannallakin on kyseistä ihanuutta, mutta mulla ei ja että kukaan ei neulo mulle mukavia ylläreitä Grignascon Merinosilkistä. Niih. Täällä ei olla hauskoja, täällä milpetetään niinkuin joensuulainen kaverimme sanoisi. Milpeti milpeti, tuska ja kurjuus, angsti ja ahdistus. Ei hyvin mee. Kissakin vain jäystää lankaa ja nenä on jäässä ja selkää kutittaa enkä mä ylety raapimaan.

No okei, itse asiassa ostin Verjnuarmun levyn ja piti testata, saisiko samanlaista savolaista ahdistusta aikaiseksi (savolaista ahdistusta!!!???) tyyliin "tukkakin lähtee piästä". Taidan jättää sen tyylilajin vastaisuudessa niille, jotka sen osaavat. Eihän Joensuukaan ole Savossa ja mä sorruin käyttämään joensuulaista sanaa... Krhm. Joo.

Sitten asiaan, kyllä mulla on asiaakin. Vaikka kuvallinen todistusaineisto puuttuu, aloitin tänään opettamaan intialaiselle työkaverilleni Hemalle neulomista ja hän pärjää oikein hyvin. Kymmenessä minuutissa hän oppi sekä luomaan silmukoita että neulomaan oikeita silmukoita! Upeaa! Woohoo!

 

21:28 - | (11) kommenttia - comments

 

Kommentoi - Post a comment

Vanhat - Old

Vanhemmat - Older

 

Syndicate this site (XML)

Powered by
Movable Type 3.2

 

Ellei muuta ilmoitettu, tekstit & kuvat © Marjut Katajala.

Tekstien ja kuvien kopiointi sekä kaupallinen käyttö ja kuvien linkittäminen kielletty. Kokeile ohjeita omalla vastuulla.

katajala.net