25.01.2006 | 21:28

Olen tylsä

Halusin vain tulla sanomaan, että mitään ei ole tapahtunut. Ihan oikeasti, ei mitään. Aloitin hihaa, tein virheen, purin hihan. Ei mitään siis.

Siksipä tässä hihan sijaan kuva Maxista.

Oikeasti mä menen nurkkaan mököttämään, koska telkasta ei tule CSI:tä, Kirsi sai Kultaisen kudinpuikon palkintona Alpaca Silkiä ja että Nannallakin on kyseistä ihanuutta, mutta mulla ei ja että kukaan ei neulo mulle mukavia ylläreitä Grignascon Merinosilkistä. Niih. Täällä ei olla hauskoja, täällä milpetetään niinkuin joensuulainen kaverimme sanoisi. Milpeti milpeti, tuska ja kurjuus, angsti ja ahdistus. Ei hyvin mee. Kissakin vain jäystää lankaa ja nenä on jäässä ja selkää kutittaa enkä mä ylety raapimaan.

No okei, itse asiassa ostin Verjnuarmun levyn ja piti testata, saisiko samanlaista savolaista ahdistusta aikaiseksi (savolaista ahdistusta!!!???) tyyliin "tukkakin lähtee piästä". Taidan jättää sen tyylilajin vastaisuudessa niille, jotka sen osaavat. Eihän Joensuukaan ole Savossa ja mä sorruin käyttämään joensuulaista sanaa... Krhm. Joo.

Sitten asiaan, kyllä mulla on asiaakin. Vaikka kuvallinen todistusaineisto puuttuu, aloitin tänään opettamaan intialaiselle työkaverilleni Hemalle neulomista ja hän pärjää oikein hyvin. Kymmenessä minuutissa hän oppi sekä luomaan silmukoita että neulomaan oikeita silmukoita! Upeaa! Woohoo!

« I'm boring | Blog | Sleeve inspectors »

Kommentit - Comments

Johanna: kiitos kiitos! :)

TiinaV: emmäätiädä, mutta tää meidän joensuulainen koekaniini totesi usein exästään, että siellä se taas milpettää. Ota nyt noista selvää! Tai sitten mua on huijattu.

En mie kyllä syntyperäisenä joensuulaisena ole milipetyksestä kuullut...

Onnittelut täältäkin! Pitkään minäkin hannasin vastaan oman blogin pystyttämisessä, mutta periks oli annettava :) Kiitos siitä kuuluu myös sinulle!

Pirkko: kiitos kiitos! Mukavaa, että mua jaksetaan lukea myös niinä päivinä, kun tunnen olevani tylsä.

Laura: kiitos! Mä olen ihan liikuttunut tästä kunniasta.

Lämpimät onnittelut uudesta tittelistä
http://kudinpuikko.blogspot.com/2006/01/kunniamaininta.html
Osui iha oikiaan osoitteeseen, oothan koko kategorian kantaäiti :)

Tuo oli eilen, nyt menee toivottavasti jo paremmin. Jos ei, niin tiedoksesi, että minä äänestin ja ehdotin sinulle kunniamainintaa tekemästäsi työstä Suomen neuleharrastajien hyväksi. Kaikkien neulebloggaajien kantaäiti, kuten joku ehti jo sanomaankin =)

Irja ja Paula Hoo: kiitos kiitos!

Distant Knitter: Verjnuarmua on nyt testattu kahdella koehenkilöllä ja se on aiheuttanut spontaaneja hihityksiä molemmissa. :)

KirsiÄr: minäkö... ulkoistamassa... eiiiii... (Krhm. Yskii.) Terveisiä alpakoille!

Et kai ole ulkoistamassa neulomistasi Intiaan?!

Lupaan ajatella sinua, kun seuraavan kerran silittelen alpakoitani ;) Silittelet niitä ikään kuin edustajan välityksellä.

Milpetys ei kyllä kuulosta angsteroinnilta, lähinnä sellaiselta myhäilevältä puuhastelulta. Mutta minä olenkin länsimurteinen.

Noh mutta! Tähän vuodenaikaan kuuluu kaikki angsti ja ahdistus!
Tuo Verjnuarmu kuulostaa aika hauskalta. En siis ole kuullut musaa, mutta lehdessä oli juttua. Voiko savoks viännettyä mitään kuunnella vakavalla naamalla? Viittaan esim. Asterixeihinkin, jotka saavat tasaisin välein putoamaan penkiltä!

Jos olisin osallistunut Kultaisen kudinpuikon äänestykseen, olisin äänestänyt Sinulle erityiskunniamaininnan suomalaisten neuleblogien kantaäitinä. Saatettakoon se siis näin tietoosi.
Hyviä neulehetkiä toivotellen

Lohdutusta, lohdutusta! Jos mun koiralta kysyttäisiin, niin mä olisin se maailman tylsin ihminen, koska mä vain neulon ja neulon, tai sitten istun koneen äärellä. Ennemmin vois olla ulkona, syödä, leikkiä pallolla tai Ressulla. Mä ihan oikeasti saan välillä tosi huonon omantunnon tästä tylsyydestäni :(
Sitäpaitsi sä olet tehnyt työkaverisi iloiseksi opettamalla hänelle neulomista: et sä ole tylsä!