Kesäkuu 2003

30.6.2003

Suomen aurinkoisin kaupunki neuloo

Vaasassa on näköjään menossa Pohjoismainen neulesymposium - voisiko nyt jopa harmittaa, että muutin pois Suomen aurinkoisimmasta kaupungista? No, lohdutukseksi Anttilasta saa Maxia, Ibizaa ja Butterflytä alehintaan...

28.6.2003

Palmikkogeneraattori

Sitten taas neuleasiaa, kun vieraskirjaspammaus on - toivottavasti - saatu hoidettua: Cable Grapher sekä uutinen Hesarista: Tohtori oppi ruotsia neulomisen takia .

25. - 28.6.2003

As if I was interested...

Nice! We very appreciated the work. Please do not hesitate to look up website on info on man health. Thanx!

Englanninkielisistä otsikoista näyttää tulevan paha tapa... Siispä selitän.

Ylläoleva viesti oli ilmestynyt kahteen kertaan vieraskirjaani ja tietenkin se inspiroi minua surffaamaan heti kyseiselle saitille, sillä olenhan avomiehestäni huolehtiva nainen ja miesten terveys on aina ollut lähellä sydäntäni ja... <g> Just joo. Kaksi viestiä, hieman eri sanat, eri sähköpostiosoite. Kentät olivat - ihme kyllä - menneet oikein suomen kielen taidon ilmeisestä puuttumisesta huolimatta.

Sitten seurasi diet pillsejä ja lopulta uhkapelejä, joten jouduin käyttämään taikasanaa .htaccess .

"We very appreciated your site" . Yes, I bet the pictures were nice even to an Engrish -speaking person.

22.6.2003

Yeah right

Young knitter
You're a young knitter, just starting out. Welcome to the fold! Find yourself some nice soft yarn and grab a latte- it takes a while to finish a project but it's well worth it.

Are you a knitter?
brought to you by Quizilla

21.6.2003

Hauskaa Jussia

Juhannuksen kunniaksi päivitin sivuille Grande-takin ja Palma-myssyn ohjeet sekä Orkidé-takin kuvat. Työn alla on tällä hetkellä pitsineule Anttilan ale-Violasta, etukappale on aluillaan. Ongelmana on se, että pitsineuleen molemmat puolet näyttävät hyvältä enkä osaa päättää, kumpi olisi oikea ja kumpi nurja puoli... (Virallinen oikea puoli vasemmalla ja nurja puoli oikealla.)

viola (oikea puoli) viola (nurja puoli)

Niin, ja Jussin kuulumiset näin jussin aikaan: eristäydyimme molemmat tekemään omia webbisivujamme , koska sääkään ei aivan suosi... Tai no, nyt paistaa kyllä aurinko.

Lopuksi päivän linkkivinkki: verkkokauppa Käsityökori on avannut keskustelupalstan . Tällä hetkellä palstalla puhutaan enimmäkseen ristipistoista, neuleasioista keskustellaan valitettavan vähän.

11.6.2003

Uutta!

  • Links -sivulla linkki Ornaghi Filatin sivuille
  • Eräs suosikkisivustoistani, Knitty , on päivitetty kesäkuosiin
  • Anttilassa on vielä noin viikon verran puuvillalankoja tarjouksessa euron / kerä (ja Ibizaa ja Tahitia myös, mutta en muista niiden hintaa...).

5.6.2003

Vihdoinkin valmista

Punainen villatakki Orkidé-langasta on vihdoin valmis. Aloitin neuletakin Grande-langasta, jota ostin Itäkeskuksen Lanka-Vakasta 30.5. samalla, kun etsin vaatteita yo-juhliin.

4.6.2003

"Neulon ja ompelen"

Kotimaisten kielien tutkimuskeskuksen kieli-ikkuna Helsingin Sanomissa. Eläköön murre-erot!

 

Tässä blogissa on merkintöjä kahdelta eri aikakaudelta.

Vuosien 2003 ja 2004 merkinnät ovat staattisilla sivulla ja niiden Haloscan-järjestelmän kautta annetut kommentit saattavat ajan kuluessa kadota.

Vuodesta 2005 alkaen blogi on toiminut Movable Type -ympäristössä.

2004

Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu

2003

Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Maalis-toukokuu