Galleria - x - Rustic-poolo

Lanka Rustic
Langan menekki 550 g (11 kerää)
Puikot 6 mm tai käsialan mukaan
Neuletiheys 14 s ja 22 krs / 10 cm
Koko M
Valmiin neuleen mitat Vartalonympärys 100 cm
Pituus 71 cm

rustic lähikuvaEtu- ja takakappaleet

Takakappale

Luo takakappaletta varten 74 silmukkaa (= 72 s + kaksi reunasilmukkaa, neulo reunasilmukat aina oikein). Neulo ensin 6 krs 2o, 2 n -joustinneuletta, sen jälkeen sileää, kunnes kappaleen korkeus on 46 cm.

Kavenna kädentietä varten 6 silmukkaa kummaltakin puolelta joka kerroksella (sekä oikealla että nurjalla puolella). Silmukoita jää 62 (= 60 + 2 reunasilmukkaa). Jatka neulomista, kunnes kädentie on 22 cm (koko kappale 68 cm) korkea.

Kavenna pääntietä varten neuleen keskeltä 20 silmukkaa (ts. neulo 21 s, päättele 20 s ja neulo kerros loppuun) ja neulo pääntien vasen reuna ensin: kavenna pääntien reunasta1 silmukka yhteensä 3 kertaa. Jos tarpeen, jatka, kunnes kädentien korkeus on 24 cm (kappaleen korkeus on 70 cm). Neulo toinen pääntien reuna peilikuvaksi.

Etukappale

Neulo etukappale samalla tavalla kuin takakappale, mutta aloita pääntie, kun kädentien korkeus on 16 cm (koko kappaleen korkeus 62 cm). Päättele kappaleen keskeltä 14 silmukkaa (ts. neulo 24 s, päättele 14 s ja neulo kerros loppuun) ja kavenna1 silmukka joka toisella kerroksella yhteensä 6 kertaa. Jos tarpeen, neulo, kunnes kädentien korkeus on 24 cm (kappaleen korkeus on 70 cm). Neulo pääntien toinen reuna peilikuvaksi.

rustic poolokaulusHihat

Luo 30 silmukkaa (28 s + kaksi reunasilmukkaa, neulo reunasilmukka aina oikein). Neulo ensin 6 krs 2o, 2n -joustinneuletta. Jatka sileää ja lisää joka 6. krs yksi silmukka hihan kummassakin reunassa, kunnes hiha on 66 silmukkaa leveä. Jatka neulomista, kunnes hiha on noin 51 cm pitkä (tai sinulle sopiva). Kavenna sen jälkeen joka kerroksella 1 silmukka kummassakin reunassa yhteensä 10 kertaa. Päättele loput silmukat (= 46 s).

Kaulus

Ompele olkasaumat. Poimi pääntien reunasta tasaisesti 72 silmukkaa (huomaa, että silmukkamäärän on oltava neljällä jaollinen) ja neulo 2o, 2n -joustinneuletta, kunnes kaulus on 25 cm korkea. Päättele silmukat löyhästi.

Viimeistely

Ompele hihasaumat ja sivusaumat. Halutessasi voit myös höyryttää neuleen kevyesti.