18.02.2005

Yllätys yllätys, toinenkin sukka!

Koska Jussilla on kaksi jalkaa, ulkona on kylmä ja Lankahamsterit -projekti on vasta alkanut, olisi ollut hölmöä jättää toinen sukka neulomatta.

Tässä ne nyt ovat, molemmat sukat. Testasin niitä ja ne olivat lämpöiset. Hieman alkoi harmittaa, etten tehnytkään sukkia itselleni... Lankaakaan ei enää ole toista sukkaparia varten, jäljellä on enää yksi kokonainen kerä ja pieni nyttönen toista kerää.


Sukat ovat "äidin tapaan" -tyyliset sukat, mutta 2o, 2n -joustinneuletta.

Ihan Itse -foorumin sukkakeskustelusta sain idean ryhtyä hurjastelemaan vahvistetun kantapään kanssa. Ei se verkkopatenttia ole, vaan jotain muuta? Joka tapauksessa lyhyesti sanottuna oikeilla kerroksilla neulotut ja neulomatta nostetut silmukat vaihtoivat paikkaa joka toisella kerralla ja lopputulos oli hieman verkkomainen. (Paitsi että ei siitä saa niin selvää, kun lanka on pörröistä.)

Sama ehkä selvemmin: neuloin vahvistettua neuletta (1o, nosta 1 s neulomatta, toista) niin, että joka toisella oikealla kerroksella aloitin nostamalla yhden silmukan neulomatta ja joka toisella oikealla kerroksella taas neulomalla yhden oikein.

Roguesta jäänyttä Marks & Kattensin Natura-lankaa kului 100 g. Se tekee langan kulutukseksi nyt noin 25 g / päivä.

Kommentit - Comments

Kommentoi - Post a comment
Remember Me?