23.10.2010 | 21:59

Pitsiklubilankaa - Lace yarn club

TitiTyyn huivilankaklubin ensimmäinen lanka saapui reilu viikko sitten.
The first yarn from the TitiTyy lace yarn club arrived more than a week ago.

Lanka oli BC Garnin Silkbloom extra finoa (45 % mulperisilkkiä, 55 % merinovillaa) ja se oli keritty valmiiksi kerälle! Loistavaa. Usein tuntuu siltä, että langat jäävät käyttämättä, koska en jaksa keriä niitä ja tartun ennemmin valmiiseen kerään... vaikkapa itseraidoittuvaan sukkalankaan.

Sitten totesin, että lankaklubit ovat hemmotelleet minut pilalle eksoottisine kuituineen ja värjäreineen. Totesin myös heti perään, että olisi kohtuutonta vaatia jatkuvia "vau, mistä tämä on löytynyt" -kokemuksia, kun läheltäkin löytyy ihania lankoja kuten Silkbloom. Silkkiä! Merinoa! Ei minulla edes ollut entuudestaan minkään paksuista Silkbloomia, ei tätä pitsilankavahvuutta eikä kumpaakaan paksumpaa versiota.

Seuraava pitsiklubilanka tulee marraskuussa. Saisikohan silloinkin silkkiä?

The yarn was Silkbloom extra fino (45% mulberry silk, 55% merino wool) by BC Garn and it was already wound to a ball! Great. It seems that I'm often too lazy to wind a yarn to a ball and rather just grab a yarn that's already on a ball... such as a self-striping sock yarn, that is.

Then I realised that all the yarn clubs have spoiled me with their exotic fibers and dyers. I also realised straight after that it would be unreasonable to keep on demanding continuous "wow, where did you find this?" experiences when there are lovely yarns right before your eyes, yarns such as this Silkbloom. Silk! Merino wool! I did not even have any Silkbloom in my stash, not this lace weight version nor either of the thicker versions.

The next club yarn comes in November. I wonder if it's also silk.

« Alina on valmis - Alina is finished | Blog | Kesken - In progress »

Kommentit - Comments

Upeaa lankaa. Tuo edellisen postin huivi on suorastaan syötävän ihana.

moikka ja sorry kun häiriköin sun blogia! kysymys oli siis vain, että tiedätkö pidetäänkö pk-seudulla (helsingin keskusta) vielä neuletapaamisia ja milloin niitä mahtaisi olla? :) en ole ravelry-ihminen joten en tiedä onko ne siirtyneet sinne..