08.02.2010 | 10:21

Lankahamsterit - Yarn Hamsters

Tänä vuonna maaliskuu on lankahamsterikuu. Ylidiktaattori Kristel on päivittänyt ilmoittautumisohjeet Lankahamsterit-blogiin, joten lienee aika aloittaa pähkäily ja pohdiskelu: osallistuako vaiko ei? Luultavasti mietin tätä viime tinkaan ja ilmoittaudun hätäpäissäni viime sekunneilla (vaikka olen koko ajan tiennyt lähteväni mukaan) ja huomaan kuun lopussa neuloneeni noin 150 g lankaa ja olevani aivan häntäpäässä. Toisaalta maaliskuussa ei ole tiedossa matkailua, mikä vähentää vinkunaa ja repsahdusherkkyyttä suuresti.

The Finnish Yarn Hamsters stash reduction month is in March this year and now it's time to sign up. I think I'll ponder this until the last moments and then hastily join in (though I do know already that I will). Then, as the end of the month will approache, I will notice that I have knitted very little and my stash is still the same. On the other hand, I won't be travelling in March which keeps me away from temptation.

Sen kunniaksi kuvana jotain ihan muuta:
To honor that, the picture is something completely different:

Captain Takku

« Kahelivaihto - Silly swap | Blog | Työn sankari - Hero of Labour »

Kommentit - Comments

Mutta heti maaliskuun alussa on Helsingissä käsityömessut ja TitiTyy ja Tiina ja minä siellä.... Ja TitiTyyllä on tooosi iso ja ihana osasto ;)

Johan tokkiinsa ilmoittaudut, ja voit sitten repsahtaa komeasti ja kertoa kaikille. Ja Koukuttaja kans! ;)

Yarn Hamster ;-) LOL...finally a description for what I am! I opened my stash cabinet and a bunch of skeins fell out. I probably also need to de-stash. It's soooo hard though!

Jos pyydät Takkua pitämään sut kurissa ja järjestyksessä hamsterikuun aikana? Aika hyvä ote sillä on jo nyt :) Mä aion lähteä maaliskuussa Tallinnaan, ja jos tällä kertaa päästäis pidemmälle kuin satamaan niin jättäydyn suosiolla hamsteroinneista ulos...

Mä itse äänestin siirtoa maaliskuulle, kunnes tänään Kristelin postausta lukiessani tajusin, että maaliskuussahan on Helsingin kässämessut, jolloin on 95% todennäköisyys, että meikän lakko katkeaa siihen, joten on ehkä vähän tyhmää ilmoittautua mukaan ja pudota heti... Keskityn siis tyhjentämään lankakaupat ihanuuksista sillä aikaa, kun toiset viettävät hamsterikuuta, muahahahhHAAA!