08.09.2009 | 15:33

Fan the Fan

Ei tuosta hetaleesta taida tunnistaa, mikä siitä on tulossa. Se on Fan Shawl, jollainen neulottiin juuri Lankakomerossakin.

Torstain neuletapaamisessa näin ohjeen printattuna, perjantaina keksin siihen langan eli tässä merkinnässä vilahtaneen Marks & Kattensin Fame Trendin ja aloitin. Olen näköjään hurahtanut modulaarisuuteen. Hupsis. Nyt vain odottelen, että langan punainen osuus alkaisi ja saisin omia värejäni tuonne minulle epätyypillisten sinisen ja vihreän sekaan. Puro-paidan hylkäsin julmasti ainakin hetkeksi - sen alaosa on valmis ja loin jo hihan resorin silmukat, mutta tuo huivi alkoi kiehtoa liikaa.

Olen myös sairaslomalla tänään ja huomenna. Lepo tekee hyvää töissä sinnittelyn sijaan, joten lähinnä makaan ja lorvin ja torkun... ja hikoilen. Ehkä elämä voittaa jo tällä viikolla?

You probably won't recognise the pattern from that. It's the Fan Shawl which was just recently finished in Lankakomero.

I saw a print-out of the pattern in the knitting meet-up last Thursday and on Friday I figured out the yarn, it's the Marks & Kattens Fame Trend briefly seen in this entry and so I got started. It looks like I'm into modular knitting now. Oops. Now I just wait for the red section of the yarn to start so I can have some of my colours among the blues and greens that are quite untypical of me. I cruelly abandoned the Puro sweater for at least some time. The hem is now done and I casted on for the first cuff. That shawl is just too tempting at the very moment.

I'm also on sick leave today and tomorrow. It's good to rest after struggling at work, so I just hang out and lay on the sofa and take a nap after a nap... and I sweat. Maybe life will overcome already this week?

« Helsingin kädentaitomessut - Helsinki Crafts Fair | Blog | Yhdeksän - Nine »

Kommentit - Comments

Pikasta paranemista! Tuo sinivihreä...Joko sinä olet kipeä tai sitten minä ymmärsin jotain ihan väärin;D