23.08.2009 | 19:21

Neulojan kissalla on asiaa - The knitter's cat has something to say

Maxi täällä, hei! Voisiko joku sanoa tuolle meillä asuvalle naiselle, että se kasaisi pahaa-aavistamattoman kissan päälle kinkkua ja tonnikalaa ja perunalastuja eikä jotain kummaa mohairhetaletta ja lankakeriä. Lojuin sohvalla ihan rauhassa ja yhtäkkiä päällä oli neule ja puikot ja lankaa, miljaardi kerää lankaa.

Tuon ylhäällä olevan Marks & Kattensin (Kattensin, joopa joo, ei sitä silti saa jäystää) Fame Trendin se osti Taiteiden yönä Sypressistä Kirjopirkan kanssa, mutta väittää silmät kirkkaina hankkineensa vain halpoja nappeja.

Tuossa hännän päällä taas on 100purewoolin pitsimerinoa, väri Mariposa, se kuulemma tuli korvauksena, kun joku aiempi lanka olikin väärän värinen. Se näyttää aika suklaiselta, joten jos tuo nainen nyt kärvistelee suklaanhimossaan aina langan nähdessään, niin se on sille aivan oikein. Austermannin kirjavan Stepin se osti jo heinäkuun lopulla Tallinnasta, mutta hämäläisenä lisää sitä vasta nyt Ravelryn stashiin. Aloe veraa ja jojobaa, pöh! Koska keksitään tonnikalaa ja kinkkua sisältävä lanka? Opalin sukkalanka taas on Tinttamarellista, nimipäivälahjakseen se sitä kutsuu. Näkisi vaan, koska siitäkin valmistuu sukat. Eikä tuossa edes ole kaikki. Kohta lankaa on varmaan kissanpöntössäkin ja silloin kyllä menen ja pesen sen kainalot yöllä kostoksi!

PS. Kaimani Marjut kyselee apua: "Joskus 70-luvulla oli tytöillä ja nukeilla yllään Lapinmekot. Yksiväriset mekot, jossa raitareunat. Löytyisiköhän mistään ohjetta?" Jos tiedät, vinkkaa kommenteissa! Kiitos!

It's Maxi here, hello! Could someone tell that woman who lives here that she could pile tuna and ham and potato chips on a cat instead of a mohair thingy and balls of yarn? I laid down on the sofa minding my own business and suddenly there was all this stuff on me, something knitted and needles and about a billion balls of yarn.

The yarn on top is Fame Trend by Marks & Kattens (Kattens, yeah right, she won't let me chew it anyway) she got on the Night of the Arts from Sypressi in addition to some Kirjopirkka, but she claims with bright eyes that she only bought some cheap buttons.

Right there above my tail is some Lace Merino by 100purewool in the colourway Mariposa, she says it's a replacement for a previous yarn whose colours were wrong. It looks quite chocolate-y so if she starts craving for chocolate every time she sees the yarn, let her suffer, she's deserved that. The colourful Step from Austermann was bought already in July from Tallinn but she's adding it to her stash in Ravelry now. Talk about being slow. Aloe vera and jojoba, bah humbug! When will they invent a yarn with tuna and ham? The Opal sock yarn is from Tinttamarelli, she says it's a name day gift from her to her. I wonder when those socks will be ready. And that's not all! I bet soon there will be yarn in our cat nest and when that happens I'll wash her armpits at night and have my revenge.

« Päivän uutiskatsaus - News for today | Blog | Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä - Times are tough, huh, bud? »

Kommentit - Comments

Onneksi meillä ei ole kissaa, kun kerran ovat noin sapekkaita. ;)

Neulottua Lapinmekkoako tarkoitat? Suuri Käsityölehdessä 3/07 on neulotun perinteisen mekon ohje. Yksivärinen pohja, jossa Lapin raidat 4 värillä.

No voihan kissanviikset, minkä kehtasi tehdä! Näyttää tavaraa olevan pikkuisen kissin päällä, mutta onneksi nuo langat on aikas keveitä vaikka määrä näyttääkin valtavalta. Eikä saa edes silputa noita lankoja!
Meidän äiskä kyllä kuolaa noiden lankojen perään, ei me kissat moista ymmärretä. No, myönnetään, ois niiden päällä kiva pötkötellä. :)

Kyllä on kummallinen hoitaja, levittää nyt langat pahaa aavistamattoman kissan päälle. Joku roti se pitää palvelusväelläkin olla. Meille muutti keskiviikkona uusi puuhäkkyrä ja nyt tuo palvelija on ihastellut sitä tuntitolkulla, ei ehdi silittää tai harjata minua. Ei ole reilua tuollainen peli, kaiken maailman "neuletapaamisissa" se ramppaa vältelläkseen tärkeämpiä töitä. Mistä löytyisi parempaa palvelusväkeä?