27.08.2009 | 21:40

Puro

Sain idean. Päätin kokeilla Novitan Purosta konttineuletta Kristelin ohjeen mukaan ja se näyttää aika kivalta. Langan väri on Jäätynyt karpalo, mutta kuvassa valkotasapaino ja värit saattavat olla hyvinkin pahasti vinksallaan. Jos tekisin langasta huivin, voisin jatkaa samaan malliin, mutta haluan villatakin ja sitä varten tuo kaitale on alkeellisen arviointi- ja ajatusvirheen takia liian leveä. Jos visioni ei yllättäen muutu, täytyy purkaa ja aloittaa uudelleen vaikkapa 5 tai 6 silmukkaa leveillä ruuduilla.

Kissakatsaus: Frankin vuosikatsastus meni hyvin, tuloksia saamme myöhemmin. Takun tassussa ei ollut mitään vikaa ja kissa yrittikin lopetella nilkuttamisen heti, kun eläinlääkärin lasku oli maksettu.

I got an idea. I decide to try entrelac from Novita Puro and it looks quite nice. The colourway of this yarn is called Jäätynyt karpalo (Frozen Cranberry) but in the picture the white balance and the colours may be all wrong. If I was knitting a scarf, I would just continue and be happy - but I want a cardigan. For that the piece is too wide due to a very simple blunder, so if my vision does not suddenly change I will have to rip and start again with 5 or 6 stitches wide squares.

Cat update: Frank's annual check-up went well and we're waiting for the results. There was nothing wrong with Takku's paw and the cat decided to try and stop limping right after we had paid the vet.

« Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä - Times are tough, huh, bud? | Blog | Keskiaikamarkkinat Hämeenlinnassa - The Medieval Fair in Hämeenlinna »

Kommentit - Comments

Näyttää hienolta, ehkä puro onkin juuri tuohon tarkoitettu?

Ooh näyttää niin hienolta, että jos minulla ei olisi niin tuoreessa muistissa konttineuleen vääntäminen niin saattaisin aloittaa samanlaisen!

Hyvä idea, jonka ehkä aion lainata ! :-)
Kiitos muuten jo etukäteen loistavasta Barcelona reportaasista. Matka sinne suuntautuu parin viikon päästä ja ajattelin hyvödyntää muutamaa vinkkiäsi.

Näyttää ihanalta! En ole vielä Puroa testaillut, mutta kuume alkaa jo nousta blogien kuvia katsellessa...:)