07.07.2009 | 14:55

Jotakin kamalaa - Something terrible

Tällaiset raidat ovat (chili)viidakossa aika huono suojaväri.
These stripes are a quite bad camouflage in the (chili) jungle.

Jussin tiikerisukat ovat valmiit. Viimein. Vuoden verran niitä tulikin tahkottua. Huh. Pahoitteluni kaikille, joita sukat ovat lukuisissa neuletapaamisissa järkyttäneet. Jussi on parhaillaan Takku Pöyhösen kanssa Kouvostoliitossa lapsuuden/pentuuden ajan laulumailla, joten kuvassa stunttijalkoina ovat omat koipeni.

Speksit: perussukka, koko 44, 17 s per puikko, 2,5 mm puikot, Opal Regenwald Tiger -lankaa alle kerä

Jussi's tiger socks are finally ready. It took one year so it was about time! Phew! My apologies to all who have been exposed to the socks in several knitting meet-ups. Jussi's currently visiting their childhood/kittenhood playgrounds in Kouvola with Takku the Cat so I'm using my own feet as stunt feet in the picture.

Specs: basic sock, size 44 (European), 17 sts per needle, 2.5 mm needles, less than one ball of Opal Regenwald Tiger

Kiitos myös kaikille Ulla-kommenteista! On kiinnostavaa kuulla, miten Ullaa milloinkin kutsutaan. Ullan nimeäminen olikin aikanaan hankala prosessi, suomeksi kun ei lanka- tai neuleaiheisia sanaleikkejä kovinkaan helposti keksi Knittyn tyyliin... Yhteys sanaan "ull" on myös ihan tahallista. Joskus kyllä mietityttää...

...Huomio! Keskeytämme normaalin bloggauksen tämän erikoistiedotteen takia. Espoo-Espoo-akryylinvapautusrintama (ent. Turku-Espoo-akryylinvapautusrintama [skrollaa alas]) tiedottaa:

...Attention! We interrupt normal blogging for this special announcement. Espoo-Espoo Acrylic Liberation Front (formerly known as Turku-Espoo Acrylic Liberation Front [scroll down]) announces:

Puputsi, vielä ei ole liian myöhäistä. Tiedät kyllä. [Skrollaa alas]
Puputsi, it's not too late yet. You know. [Scroll down]

« Maanantain kysymyksiä - Monday's questions | Blog | Jotain kaunista - Something beautiful »

Kommentit - Comments

Oon vähän jälkijunassa kommenttieni kanssa... Kuten arvasin, Saulin mielestä noi sukat on siistit ja vois kuulemma käyttää sellaisia, jos teen. ;D

Mutta tota sun linkkiä en kyllä ymmärrä... Lienen imettänyt järkeni pilalle.

Ei nuo nyt _niin_ pahat ole...

Eihän noi oo kamalat! Ne on persoonalliset!

joidenkin kanssa vaan jää jumiin. itseäni ei kovin kiinnostavat lilat sukat tyttärelle on melkein valmiit, mutta kun koko ajan puskee muuta sukkaa puikoille, ja yhdet vaan on eri puikolla ja odottaa.. mitäköhän.

Joo-o, tein turskalle numeron 46 tiikerit ja totesin, että kamalathan niistä tuli. Tein itseasiassa hiukan laskelmiakin, että millaisella silmukkamäärällä nuo raidat pysyisivät kurissa. Jos kiinnostaa, laita Ravelryssa viestiä, ne on mulla jossain sent messageissa kun laitoin sen viestinä tigertoes sukkien tekijälle.

Heh. Olet melkein tehnyt lehmä-tiikerit =) Juu, näitä sukkia Mieskin pitää lähinnä talvi-iltaisin, silloin on tarpeeksi pimeää nähdä "onnistunut" raidoitus ;) Voin sen verran lohduttaa, että kun teet sukat lasten koossa, niin raidoituskin on varmaan sellainen, kun sen on ajateltukin olevan...