28.04.2009 | 19:29

Lätkän MM - Ice Hockey World Championships

Keväinen jääkiekkokisastudio on perustettu sohvalle. Kissoilla on tänä vuonna turnausväsymystä: perinteinen "kun Suomi tekee maalin" -nami jaksaa kiinnostaa vain Miniä, mutta Mini auttaa muita ja syö mielellään muidenkin namit. Uusi, Jussille eilen esitetty "jos Tanska tekee maalin, saat ottaa Carlsbergin" -tarjous ei myöskään kantanut kovin pitkälle, kun Suomi voitti 5-1.

Kisakatsomossa yritetään neuloa. En tiedä, kuinka onnistunut suoritus se loppujen lopuksi on...

The ice hockey auditorium has been built on the sofa like on every spring. The cats are uninterested in participating this year: the traditional "when Finland scores a goal" treat interests only Mini, however, Mini is more than willing to eat the other cats' treats as well. The new "if Denmark scores a goal, you can have a Carlsberg" treat suggested to Jussi yesterday did not get very far either because Finland won 5-1.

Some knitting does happen. I do not know if it will be a good perfomance or not.

Jotain uutta täällä sentään on: otsis! (Saa kehua. Niin, ja kuvassa hiukset ovat ponnarilla.)
There's something new here: my fringe! (You may compliment on it. Oh, and the rest of the hair is on a ponytail.)

(Pelottavaa kyllä huomata, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän näytän äidiltäni. Tähän saakka kaikki ovat aina väittäneet, että olen isän näköinen.)
(It's scary to realise that the older I get, the more I look like my mom. So far everyone has said that I look like my dad.)

« Tallinnan lankakauppoja - Yarn shops in Tallinn | Blog | Hauskaa vappua - Happy May Day »

Kommentit - Comments

Vitsit, mun pitäis skannata aiheesta kuvia - mä olin vielä koulussa ilmetty isäni, mutta nyt jo pelottavasti äitini näköinen. Se ei voi kaikki johtua mun poskien leviämisestä!

Ai niin, mun englanninkielisessä blogissa on sulle tunnustusta - http://asasudra.blogspot.com/

Ei se mitään, jos pelkästään näyttää äidiltään, mutta kun minä varsinkin kuulostan äidiltäni, kun pojat melskaavat kotona: "Jäkäjäkäjäkä....!!!" Mutta minä näytän enemmän edesmenneeltä isältäni, vaikka on minussa hiustenväri ja jotain muutakin äidiltä saatua.

Oot ihana

Minäkin synnyin kuulemma isän näköisenä (mutta punaisena ja ryppyisenä), mutta nyt melkein 50 vuotta myöhemmin joskus oikein pelästyn kun peilstä katsoo äitini.

Ja mun jäi aiemmin kommentoimatta sun blogin ikäkriisiasioihin, mutta mä siis aina odotan että olisi jotain uutta teidän kissoista. Erityisesti tykkään Takku-kissasta ;D

Minullekin on vanhemmiten siirtynyt äitini ulkonäkö. Äiti sen sijaan on alkanut muistuttaa vanhempaa siskoaan. Sitä minä vain tässä ihmettelen, että missä kenellä sitten on minun vanha naamani?

Hyvä Marjut!:DD
Kauniin värinen lanka aikomuksena tulla sukaksi!?