30.04.2009 | 11:10

Hauskaa vappua - Happy May Day

Taas on se aika vuodesta, kun opiskelijat, työläiset ja kaikki kevään ystävät juhlivat. On se aika, kun innokas humanistinainen harhailee kiihkeä katse silmissään kaupungilla haalareita zoomaillen ja sellaisen nähdessään pinkaisee pahaa-aavistamattoman teekkaripojan perään. "Yks vappulehti, kiitos!"

It's that time again. The time to celebrate for students, workers and all who enjoy the spring.

Tämä teekkari ei juokse karkuun. Tämä teekkari on myös osoitus siitä, että en osaa askarrella-paskarrella ja pelkkä leikkaa-liimaa on jo kovin haastavaa. Hellyyttävää on, että teekkarilla on lapaset eli tumput, joten se voi seisoa tumput suorina (ehheh) vaikkapa työpöydällä (ja ennemmin neulon oikealle teekkarille oikeat tumput ennenkuin väkertelen tuollaiset paperiset uudelleen!) ja järkyttävää, sangen järkyttävää on se, että teekkarilla ei ole tupsulakkia! (Kysyn vaan, miksi kaikki tuo vaiva phuksin askartelemiseksi?)

This is a tech student. It's also a proof of my unexisting skills in paper crafts, cut-and-glue is far too challenging for me. It's adorable that the tech student wears mittens (and I am smitten, except that I would knit real mittens for a real tech student rather than do those paper ones again) and it is shocking that the tassel is missing from the student cap! (So he must be first year student who has not got the tassel hat yet. I just wonder why because the tassel is essential.)

Tupsuja sen sijaan on muualla ja maineeni humanistina on mennyt. Hitsinhitsi. Se on mennyt niin pahasti, että kuvan tupsun (aitoa seiskaveikkaa) ojensi juhlallisesti todistajien läsnäollessa sen omin käsin tehnyt alan asiantuntija, ylin guru ja auktoriteetti ja ihana ihminen Totoro. Kiitämme! Varsinkin vappuna tupsut ovat tarpeen.

Instead, the tassels are elsewhere. My reputation as a student of humanities is ruined. It's ruined so badly that I was ceremoniously given this tassel in the presence of witnesses. Usually tassels are seen in the student caps of tech students and engineers as you might have guessed. I'm definitely not one. This tassel is made by the expert, guru and the authority herself, the lovely Totoro. Thank you! Now it really is the time for tassels.

« Lätkän MM - Ice Hockey World Championships | Blog | 007 »

Kommentit - Comments

Minä ihan hämmennyn moisista kehuista, blush. Oikeaoppisestihan tuore tupsu vielä kastetaan vapun aaton juhlinnassa olueeseen tai siideriin vanhempien tieteenharjoittajien toimesta. Vois tulla mielenkiintoinen reaktio villalangalla :)

Hellyyttävä tuo pahviteekkari:-) Hyvää vappua!

Olet tainnut joutua teekkarijäynän kohteeksi, ja pahviteekkari onkin vain halpa jäljitelmä.

Hauskaa wappua!

Woo, meil ei oo vielä wappulehteä (kumpis nyt on vuorossa?)

Mutta onnea uudelle tupsulle!

Hauskaa vappua!:)

Aivan ihastuttava teekkari!

Hauksaa vappua!

Ihana teekkari!

Hauskaa vappua ja paljon simaa! =)