14.11.2008 | 19:40

Knitted Lace of Estonia

Mikä olisikaan parempi tapa piristää nuutunutta neulojaa kuin ihana pitsineulekirja? Ehkä pitsihuivilanka tai jopa valmis pitsihuivi... Tai kirja. Book Depository armahti viimein kärsimätöntä raukkaa ja lähetti Nancy Bushin Knitted Lace of Estonian (Ravlink).

What would be a better way to cheer up a tired knitter than a lovely lace knitting book? Maybe lace weight yarn or even a lace scarf... Or the book. Book Depository finally had mercy on the impatient poor yours truly and sent the Knitted Lace of Estonia book by Nancy Bush (Ravlink).

Kirja on ihana! Ihana! Ihana! Hetkeksi unohdin sen, että minua harmittaa se, että en ole saanut hankittua Linda Elgasin Haapsalu Rätikud -kirjaa. Nancy Bush esittelee kirjassaan ihania Haapsalun huiveja, kertoo niiden historiasta, niissä käytetyistä tekniikoista ja ohjeiden lisäksi lopussa on vielä pieni pitsimallineulekirjasto. Muutamat huivit ovat tuttuja Haapsalun huivi -näyttelystä, muutamat ovat minulle uusia ja ne kaikki ovat ihania. Anteeksi vain kaikki, Ulla ei valmistu tänä viikonloppuna, ajattelin kieriskellä kirjan kanssa onnellisena muutaman päivän.

It's a lovely, lovely, lovely book! For a moment I forgot that I was sad because I have not been able to find Haapsalu rätikud by Linda Elgas anywhere. Nancy Bush introduces the lovely Haapsalu scarves in her book, tells about their history, the techniques used and in addition to the patterns, there's also a small pattern library. Some scarves I saw in the Haapsalu scarf exhibition, some of them are new to me and they're all lovely. I'm sorry, folks, Ulla won't be finished this weekend, I thought I'd just roll around with the book happily for a few days.

« Epäergonomista - Unergonomical | Blog | Kielo-kämmekkäät - Lily of the Valley fingerless mittens »

Kommentit - Comments

Tuosta Haapsalun huivilinkistä menin ja näin, että olet kaipaillut jotain kirjaa jota ei enää saa.. no ihan sama kirja oli tullut meidän kylän kirjastoon viime viikolla ja minulla on se nyt lainassa, ensimmäisenä sain sen. Linda jotain ja Haapsalun rätikud tai jotain sinnepäin. Niin että kyllä kai niitä nyt jostain sitten saa!