17.08.2008 | 22:24

Minä myös! - Me too!

Minä myös! Minä myös! Minä myös!

Liityin TitiTyyn yllätysvärisukkaklubiin. Ajattelin laajentaa sukkalankatajuntaani, sillä vaikka punainen kaikkine sävyineen onkin ehdottomasti lempivärini, sukkien kanssa voi ottaa riskin. Jos yllätysväri sattuisi olemaan vaikkapa... krhm... monien suosimaa vihreää tai jopa turkoosia, voisin aina neuloa sukat jollekulle toiselle.

Mutta oi ja voi! Sain sukkapakettini päivää myöhemmin kuin muut, koska lankapaketti ei mahtunut postiluukusta ja pääsin noutamaan sen vasta seuraavana päivänä postista. Ehdin jo katsella useista blogeista vihreän langan kuvia ja totutella ajatukseen omaa lankaani odotellessani ja keksin jopa mahdollisen sukkien vastaanottajankin. Kun viimein pääsin avaamaan oman lankapakettini, niin... kyllä. Tämähän on ihan loistavaa. Varpaani lämpenevät jo pelkästä langan katselusta.

Me too! Me too! Me too!

I joined TitiTyy's sock yarn club and chose the surprise olours option. I thought I'd expand my sock yarn conciousness. Though red is definitely my favourite colour in all its shades, I can take the chanhe with socks. Should the surprise colour be... say... the favourite colour of many others, green or possibly even turqouise, I could always knit socks for someone else.

But oh the woe! I got my sock yarn one day later than many others because I had to pick up the packet from the post office, it was too big to be delivered through the slot in our door. I saw pictures of green yarn in many blogs and slowly tried to get used to the idea while waiting for my yarn and even figured out a potential recipient for green socks. When I finally got to open my packet... Yes. This is excellent. My toes get warm just by looking at the yarn.

Fleece Artist Merino 2/6, Ruby Red.

« Déjà vu? Déjà vu? Déjà vu? | Blog | Retro, nostalgia »

Kommentit - Comments

ihanaa punaista! :) minä en ole tuossa mukana mutta monissa blogeissa oon kans nähnyt just vihreitä ja sinisävyisiä jotka ei kummatkaan suuremmin mua sykähdytä..

Tuli kyllä muuten ihan vahingossa sinulle noita harvoja punaisia vaikka muistakin että se kuuluu suosikkeihisi! Jospa sitten seuraava kerta olisi tosi yllätys;)

Minä näin ensimmäisenä punaisen langan kuvan (kun niitä spoilerikuvia oli blogikierros täynnä, valitettavasti) ja pelästyin. Ajattelin, että seuraava lanka on varmaan sitten violettia, mustaa tai sinistä. Onneksi postimies sitten yllätti iloisesti ja toi vihreää.