05.08.2008 | 21:52

Ihkupalleroiden paluu - The return of the fluffy balls

Tänä aamuna postipoika kantoi luokseni ison kirjekuorellisen ihkupalleroita ja sen lisäksi nyt jo parempiin suihin kadonneita Marianne-karkkeja ja Fazerin marjasuklaata (nam!). Vaihdoin Marjan kanssa lankaa: Marja lähetti Phildarin Nanette-angorasekoitelankaa (jota hankin myös Vaasasta vuosi sitten) ja minä lähetin hänelle silkkilankaa. Kiitos, Marja! Kätevää tällainen!

This morning the postman carried a big envelope full of fluffy balls and some now gone candy and chocolate (yum!) to me. I traded yarn with Marja: she sent me Phildar Nanette angora blend (which I also got from Vaasa a year ago) and I sent her some silk yarn. Thank you, Marja! This is very handy, I could say.

Lisää ihkupalleroita saapui myös eilen, kun Jussi palasi suurelta sukulaisturneeltaan ja toi Novita Luxus Cloudia tullessaan. Cloud on villa-bambusekoite, 65 % villaa ja 35 % bambua. Villa-silkkisekoite Windiin verrattuna Cloud ei ole aivan yhtä pehmeää, mutta se on jämäkämpää ja joka tapauksessa se on niin pehmeää, että se ansaitsee ihkupalleron arvonimen ilman epäilyksiä.

More fluffy balls arrived yesterday when Jussi returned from his grand family tour and brought some Novita Luxus Cloud with him. Cloud is a wool and bamboo blend, 65 % wool and 35 % of bamboo. It's not quite as soft as Novita Luxus Wind, the wool and silk blend yarn, but it seems to have more body and in any case it is so soft and nice that it deserves to be called a fluffy ball without a doubt.

Avustavat ihkupallerot.
The assisting fluffy balls.

PS. Ostakaa Jussin auto. (Kysykää Jussilta lisää autosta, minä en tiedä siitä mitään enkä ota sen kauppaan kantaa.)

« Frank, 14 | Blog | Kyllä tästä vielä neuletakki tulee - Eventually, this will be a cardigan »