07.07.2007 | 18:31

Welcome to my stash

Aloitetaan tästä. Tehtävä: paikallista oikeanpuoleisesta kuvasta kissa.
Let's start from here. Your task: locate a cat from the picture on the right.

Lähdetään auringon paistaessa paikalliseen huonekalukauppaan ja palataan kaatosateessa. Naputellaan noin miljoona puutappia. Järjestetään. Päädytään tähän.
Leave for the local furniture store in lovely sunshine and return in pouring rain. Assemble the shelf. Arrange things. End up with this.

Huomatkaa, että kaikilla hyllyillä ei edes ole lankaa! Huomatkaa myös, että kissa on vaihtunut.
Please note that not all the shelves contain yarn! Also note that the cat has changed.

Millähän nimellä tätä nyt kutsuisi? Jos Sirellä on Lankataivas ja Tuulialla on vasta-avattu Lankahelvetti, niin tämä voisi olla Lankalimbo? Kuitukiirastuli? Langat tulevat tänne, viettävät hyllyssä epämääräisen määrän aikaa ja sen jälkeen joko päätyvät neuleeksi tai myydyiksi. Tuulialle kiitos loistavasta ideasta, kopioin sen heti! Täytyy myöntää, että makuuhuoneen viihtyvyys kasvoi samantien huomattavasti.

Loppuun vielä pikainen visailu: arvatkaa, mitä melko itsestäänselvää Jussi ehdotti? Oikeasta vastauksesta ei valitettavasti saa palkintoa, mutta myynnissä ovat viimeisen kuvan matalat koivunväriset hyllyt ja saman sarjan kolmas leveähkö hylly, jossa on lasiovet ylhäällä.

Seuraavaksi sitten hautaan lankaseinäni pyykkivuoren taakse.

This would be my yarn limbo. Yarn ends up here, remains here for an udefined time and then evolves into a knitted item or is sold away. Thanks to Tuulia for a great idea! I stole it immediately and the quality of my life increased enormously.

Lastly, just guess what very obvious Jussi suggested when he saw the shelf.

Oh, and next I'll bury my wall of yarn behind a mountainful of laundry.

« Meemeiltä ei pääse pakoon | Blog | I'm going deeper underground »

Kommentit - Comments

Ää, mun mies ei ikinä suostuisi! Niin väärin!

Mullahan ei siis ole lankaan juuri yhtään! Voinen mennä ostoksille?

Kiva hylly.

Näyttääpä hinolta! ps. kissa bongattu ekasta(kin) kuvasta, vaikka vähän kyllä kesti ennenkun löytyi. :)

Ääh, mä en kestä! Mäkin haluan tilaa lankahyllylle! Ja lisää lankaa.. *klonkkumaista käsien hieroskelua* Ihan niinkuin sitä ei olisi yhtään. ;D

jussi varmaan ehdotti että sä et tarvitse uutta lankaa loppuelämäsi aikana? tai siis ettei uutta lankaa tarvitse ostaa :D

Expediittihän se siinä. Naputtelin yhtä kaliiperia pienempää muutama viikko sitten kasaan. Se oli kissasta kivaa puuhaa. Mitä noi mustat kuutiot on? Arvaan että samalta sylttytehtaalta mutta sopivat meinaan aika nappiin E:n lokeroihin.

*tuijottaa kuolaten näppäimistön pilalle* mä haluun kanssa!!

hmmh, saisinkohan minä alakertaan tuollaisen hyllykön ;)