04.07.2007 | 22:10

Meemeiltä ei pääse pakoon

Rumban klassikkokysymys

Tähän meemiin minut haastoi Jussi.

1) Nimeä kolme suosikkieläintäsi.

Jussin mukaan "tylsä ja ennalta arvattava vastaus olisi Mini, Maxi ja Frank", joten vastaan Mini, Maxi ja Frank. Jos taas kyse ei ole tietyistä eläimistä, vastaan kissa, koira ja lammas, koska olen tylsä ja ennalta-arvattava.

2) Jos saisit olla soitin jossakin biisissä, niin mikä soitin ja missä?

Olisin sähkökitara AC/DC:n biisissä Highway to Hell. En tiedä, miksi, koska en pidä AC/DC:stä sen kummemmin (toisin kuin rakkaimpani) ja maailmasta löytyy lukemattomia tarttuvampia ja tunnetumpia kitarariffejä Stairway to Heavenista Smoke on the Wateriin. Itse asiassa en tällä hetkellä edes muista, kuinka Highway to Hellin riffi menee...

3) Jos kirjoittamisesi olisi rakennus, millainen rakennus se olisi?

Olisin keskeneräinen tornitalo, vaikkapa se, jota pystytetään parhaillaan Leppävaaran keskustaan. Onhan se uusi ja hieno ja keskeneräisenä mielenkiintoisen näköinen ja kunnianhimoinen hanke, mutta ei taloja enää nykypäivänä rakenneta yhtä hyvin ja aikaa kestäviksi kuin ennen... (Mielenkiintoinen metafora muuten.)

Seitsemän faktaa minusta

Tähän meemiin haastoi Pilvi.

1. Olen 163,5 cm pitkä. Suomalaisen naisen keskipituus on 163,5 cm.
2. Suomalaisen naisen keskipaino on 65 kg. Minä painoin joskus 65 kg. En paina enää. Krhm.
(Toim.huom.: Tilastot tarjoaa Internet. Niiden oikeellisuudesta en mene takuuseen.)
3. Olen kärsivällinen, mutta kun saan tarpeekseni, homma on siinä eikä paluuta ole.
4. Kannatan oikeudenmukaisuutta ja tasavertaisuutta. Hermostun esimerkiksi, jos samasta asiasta toista moititaan ja toista ei. Epäoikeudenmukaisuus jää vaivaamaan pitkään.
5. Olen pitkävihainen ja haudon mielelläni erilaisia verisiä ja sadistisia kostosuunnitelmia, tosin vain hiljaa itsekseni ja jos tilaisuus tulisi, en kuitenkaan saisi mitään aikaan.
6. Olen huono pelaamaan strategiapelejä. Veljeni voitti minut shakissa jo varhain. Se taitaa johtua siitä, että en jaksa miettiä, pohtia ja juonitella tai kehitellä minkäänlaisia skenaarioita. Asiat vain ovat.
7. Vältän aspartaamilla makeutettuja tuotteita parhaani mukaan. Ihan periaatteesta. Sokeria sen olla pitää.

En haasta ketään, koska jäljellä ei taida olla ketään, kuka ei olisi jo tehnyt tätä.

« Can't escape the memes | Blog | Welcome to my stash »

Kommentit - Comments

Mä taas olen kuullut, että suomalaisen naisen keskipituus olisi 166 ja nuoren naisen (miten se määritellään, siis nuori) 168. Miestäni huvittaa, kun yhdessä vaiheessa korostin olevani 168 ja PUOlI senttiä, koska pikkusisko oli tuolloin 168. Ja tässäkin kommentissa pointtina on?

Jiihaa! Tilastot on kivoja: olen siis yli keskipituuden ja alle keskipainon! Olen aina kuvitellut sen olevan just toisin päin...

Melkein-kummipoika sai synttärilahjaksi mp3-soittimen ja latauslahjakortin sillä ehdolla, että sillä saa ostaa vaan klassista musiikkia. Lapsen naama venähti pahasti. Selitä siinä seitsemänvuotiaalle, että isin ja sedän ja tädin mielestä klassista musiikkia niin kuin ac/dc:tä. Ei silti uponnut, lapsonen tahtoi vaan 50centtiä...

Nelosesta olen täysin samaa mieltä. Ja kutonen, uh, kuka jaksaa? (Joo, mä tiedän useammankin, joka jaksaa!!) Tuonkin ajan voi käyttää vaan niiiiiiiinnnn paljon paremmin. ;)