02.07.2007 | 19:08

Ihq-lankaa

(Nämä langat ansaitsevat ehdottomasti oman postauksensa.)

Kuvitelkaa, että langan ihquutta (pehmeyttä, joustavuutta, kiiltoa, värejä, kaikkea mahdollista) luokiteltaisiin ihq-asteikolla. Asteikolla huonoimmat, jopa miinusmerkkiset ihq-pisteet saisivat hiostavat, ahdistavat, nyppyyntyvät, rumanväriset puikolla ikävästi nitisevät akryylilangat, ja asteikon toisessa päässä olisivat värien ilotulitusta ja luksusmateriaalien juhlaa edustavat Norot, Colinettet, silkki- ja alpakkaihanuudet ja niiden kaverit, siis sellaiset langat, joita voisi hankkia ammeellisen vain sen takia, että niissä olisi mukava kieriskellä. Välille mahtuisi sitten tietenkin ihan kaikkea jokaiseen makuun.

Kyseisellä ihquus-asteikolla huippupisteet saisivat heti nämä...

...ihan senkin takia, että Juuli on kehrännyt niitä itse. Kumarran nöyränä syvään.

Huomatkaa erityisesti ammattimainen "tää on mun" -ote.

Jussi: Huomasitko sä ollenkaan niitä hevosia, jotka menivät ohi, kun te katselitte lankoja?
Marjut: Ai mitä hevosia?
Jussi: Onneksi otin niistä sulle kuvia.

Siis näitä hevosia. Krhm. Ja nää on sitten mun: villa-silkkilankaa ja sukkalankaa sekä kaupanpäällisvillalankaa. Katsokaa nyt, eikö oikealla alhaalla oleva sukkalanka voita Jitterbugit mennen tullen? Kuvassa taustalla myös Rintalan tilan ruskeasävyistä lankaa, jonka ostin altistuttuani Sadulle. Olenhan vaikutteille altis.

« Gorgeous yarn | Blog | A-hem, a-hem! »

Kommentit - Comments

hei! Kiva kun kävit tervehtimässä. Ja tietty kiva kun tykkäsit langoistani. Sukkalangan nimi taitaakin sitten olla juuli-bugia eikä jitterbugia... Mutta selvennyksen vuoksi on pakko sanoa, etten suinkaan ole kehrännyt kaikkia lankoja (niin kivalta kuin kehut tuntuivatkin)!

Onpa tosiaankin ihania lankoja Juuli kehräillyt! :)

Vitsit mitä lankoja! Kuola valuu suupielistä...
sitäpaitsi mun piti lukea postaus kahteen kertaan että hoksin ne hevoset :D

Ihquja ne on, hevoset siis... tai siis...

Ne kipot tuli tänään, tuon torstaina Kamppiin kuten sovittiin :-)

Öööö... Katsoin tuota ensimmäistä kuvarivistöä ja mietin, että ostitpa _paljon_ ihanaa lankaa. Enkä epäillyt ollenkaan omaa havaintoani ennen seuraavaa kuvaa. :D Mutta siis todella _ihania_ lankoja, juu, on.