08.02.2007 | 21:37

Lankahamsterit ovat alkaneet

Lankahamsterit ovat taas alkaneet! Olenko muistanut kertoa, että apuemännöin Lankahamsterit 3 -alablogissa, joka tunnetaan nimellä Langanvartijat - tuhannen kerän keikka? Kuukausi on alkanut mukavasti, kahdeksan päivää alkaa olla jo takana ja enää 20 jäljellä.

Ensimmäinen raportoitava työni oli... niin, neulottu hamsteri nimeltään Jack, joka mm. harrastaa puudelien ja jääkarhujen imitointia. Jackista kuulette myöhemmin lisää. Toinen raportoitava työni on tässä:

Kaksi kissaa! Ei, vaan musta pitsihuivi Kid Moharista tätini hautajaisiin ensi sunnuntaiksi. (Äitini nuorempi sisko, kummitätini siunataan ensi sunnuntaina Hollolassa.) Huivi on yksinkertainen langankiertoja + kavennuksia -tyyppinen ratkaisu, joten päätin piristää sitä neulomalla lopuksi Litla Hyrna Huldu (Huldan pieni [kolmio]huivi) -huivin reunuksen. Neulon siis taas islanniksi!

Itse asiassa aloitin viime vuoden hamsteriprojektin neulomalla Litla Hyrna Huldun, joten toistan itseäni... Tavallaan.

« Yarn Hamsters stash reduction project | Blog | Aunt Liisa in memoriam »

Kommentit - Comments

Mulla on nyt olut maagista epäonnea uuden blogin pystyynlaittamisessa...ja vihdoista viimein sain vuodatuksen kautta toimivan. No joo, eiköhän tää tästä ala pelittaa ;)

Nähdään vaan 25.2. ellei tule yllättävää menoa. Kerro vaan paikka sitten tarkemmin...

-Terde

Surullista osanottoni, huivi on kaunis. Tässä on nyt hamsteri aivan pulassa, josko voisit auttaa?
Bloggeri tunnukseni ei toiminut kuin kerran. Väittää, että salasana on väärin yritin palauttaa niin ei onnistunut. Jotain hirveää tapahtui, sillä gmailikin väittää, ettei salasana ole oikein. Varmasti oikein, karmeinta on se, että gmaili kutsu on tullut Jippiin osoitteeseen, jonka olen lopettanut. Lähetä sähköpostia tähän varapostiini kite-blue@netti.fi. Nyt kyllä hermoa kiristää jos posti osoitteeni ei ikinä toimi siirsin kaiken sinne. Asiapostia tulee paljon apua!

Kaunis huivi! Todella kaunis. Tilaisuus vaan ehkä ei ole kovin mieluisa. Osanottoni.