26.02.2007 | 19:09

Kyl määki, Turuus

Niinkuin edellinen merkintä, yllä oleva kuvallinen todistusaineisto sekä Pilvi, Sari ja Marianne jo raportoivat, olimme viime viikonloppuna Turussa.

No, mimmottis oli? Et sit teatteris käynyt? Juujuu, siellähän me, kävimme katsomassa viikinkimusikaali Thorin vasaran. Jussi kertoo musikaalista tarkemmin (ja asiallisemmin), kunhan ennättää, mutta mä voin sanoa, että jos otetaan mies (tai vaikka useakin), joka osaa laulaa ja puetaan sille nahkahousut ja pörrötetään sen pitkä tukka (tai peruukki, kuka nyt sitä katsoo?), niin minä kyllä kuolaan lätäköittäin samantien! (Mutta oli itsensä jamesbondmaiseksi uudessa puvussaan tunteva Jussikin aika mainio näky. Molempi parempi, eikös niin?)

EDIT: Kuva Turun kaupungin pressipankista, kiitos siitä heille.

Thorin vasara, kuvassa vasemmalta Vallu Lukka ja Lasse Pajunen
Kuvaaja: Robert Seger

Musikaali oli hyvä, tosin aina sanoista ei saanut selvää, kun koko kööri lauloi ja elämys oli luokkaa "mmm-mmm-mmm kysyä, lallallaa pysyvä". Musiikin tyyli vaihteli rockista tangoon ja perusmusikaalihöttöön, mutta yksikään biisi ei noussut ylitse muiden. Mutta ei se mitään, sillä sanoinko jo, että miehillä oli nahkahousut ja että musikaali oli hyvä ja parani, kunhan pääsi hieman hitaan alun jälkeen vauhtiin? Mitä muuta nainen voi vaatia? (Monty Pythonin spam-sketsin viikinkejä? Eikö?)

Tietenkin lahjoja! Katsokaa, mitä Eero lahjoitti minulle neuletapaamisessa. Hurmaava nuori mies, hurmaava kortti, eikö olekin?

« In Turku | Blog | Radio Novan taajuudelle 27.2. klo 12.40 »

Kommentit - Comments

Hei, Marjut.

Huomasinpa taas tänään, että pidän paljon kirjoitustyylistäsi. Blogiasi on ilo lukea, vaikkeivät neuleet kauheasti kiinnostaisikaan, koska kirjoitat niin omaperäisesti ja nokkelasti. (Minua tosin kiinnostavat neuleetkin, että sen puoleen ilo on kaksinkertainen.)
Ei kaikkia neuleblogeja tule _luettua_, mutta tästä sinun blogistasi täytyy melkein päivittäin katsoa muutakin kuin kuvat.

Mukavaa päivää! Ja kiitos, kun sait minun päiväni alkamaan rattoisasti!

Terv. Sari P.

Moikka, toivottavasti Thorin vasara oli hyvä?meillä muutto jatkuu vieläkin ja oltiin jo lastaamassa tavaroita täydellä höyryllä autoon, kunnes muistin koko tapaamisen...se siitä sitten. Harmi!.Koitetaan joku toinen kerta sitten tavata ;)-Terde