21.01.2007 | 20:57

Minä myös, minä myös, minä myös

Tämä on "minä myös" -postaus, joten varaudu bon voy... déjà vu -ilmiöön.

Monet ovat ostaneet nämä kirjat ja niin ne kolisivat minunkin postiluukussani joskus viime vuoden loppupuolella. Muistaakseni.

Beads, Buttons and Lace on taattua Rowanin laatua. Tykkään! Todellakin tykkään! Victorian Lace Today on myös upea kirja ja sisältää upeita pitsineulehuiveja. Seuraavaksi minun pitää vain ostaa kartano jostain Englannin maaseudulta, että voin käyskennellä puutarhassani kietoutuneena erilaisiin pitsihuiveihin tai -takkeihin.

Jos luulit nähneesi hännän kuvassa, olit oikeassa.

Tässä on Swallowtail Shawl viimein pingotettuna (ohje jossakin Interweave Knitsissä, tarkistaisin jos jaksaisin). Huivi on ihan oikeasti minun, vaikka Mini tuntuukin olevan eri mieltä.

Viimeiseksi kolmas "minä myös" eli Shetland Triangle. Näitä on näkynyt eri blogeissa niin paljon, että en enää pysy perässä.

Shetland Trianglen ohje on Wrap Style -kirjassa ja huivin päättelemisen myötä päättyy taas yksi jakso sarjassamme "neulo kaikki neuleblogien suosikkihuivit". Neuloin huivin Alvita Silkidistä (75% mohairia, 25% silkkiä, Kidsilk Haze -klooni) ja huiviin meni kolme kerää eli 75 g lankaa. Huivi on, kuten Swallowtail Shawl, noin 180 cm leveä ja lanka loppui, kuten Swallowtail Shawlinkin lanka, juuri loppumetreillä niin, että jouduin jättämään viimeiset neljä kerrosta (tai jotain sinnepäin) neulomatta.

Ja kyllä, ensimmäisessä kuvassa ollut häntä oli itse asiassa Maxin.

« Me too, me too, me too | Blog | Newsflash! »

Kommentit - Comments

Upea huivi ja söpösiä kisuja!

Kävin lankakauppasivullasi, kiitos siitä. Tampereen kohdalle voisi lisätä Käsityökeskuksen, joka sijaitsee Koskikeskuksen 3. kerroksessa (Hatanpään valtatie 1). Siellä on varsin hyvä lankavalikoima ja se tuntuu vain lisääntyvän.

Ihana ja kyllä on sanottava että neulekuva ilman kissaa on teeskentelyä! Jos meilläkin olisi kissa niin kyllä se saisi olla kuvissa mukana, on ne niin kauniita ja itsellisiä.. :)

Swallowtail on tosi kauniin värinen.

Voi että nuo katit on ihania!!! Täällä iskee aina hirmuinen kissakuume. Ja huivit kans hienoja - Tuosta Victorian lace -kirjasta on yksi puikoilla justiinsa.