29.08.2006 | 19:38

Liian paljon kissoja vai liian paljon lankaa?

Olen yrittänyt myydä lankojani, mutta niitä riittää ja riittää. Niitä on laatikoissa joka puolella makuuhuonetta ja kissat (kuten edellisessä merkinnässä näitte) pitävät laatikoiden päällä kiipeilystä ja laatikoihin ryömimisestä, jos se suinkin onnistuu.

Takusta on tulossa erinomainen blogikissa. Kolli on ollut täällä vierailevana tähtenä nyt parisen kuukautta (ja pysyy, koska en aio antaa sitä takaisin) ja tänään Takku osoitti taipumuksensa hyppäämällä lankalaatikkojen päälle ja... Jep, kaatoi ne samalla.

Haluatteko tietää, mitä kuvassa on? Jos aloitetaan ylhäältä vasemmalta: oranssia Jaeger Luxury Tweediä, mustaa ja punaista silkkilankaa eBaylta (25 g vyyhdit!), niiden alla kiinalaista lankaa (eBaylta sekin) eli punamustaa ohutta lankaa, pinkkiä merinovillaa ja pinkkiä mohairsekoitetta, sitten oranssia merinovillaa, pari hassua kerää ruskeaa villalankaa ja beigeä kamelinkarvalankaa. Oikealla on pinkkiä ja violettia banaanisilkkilankaa ja kierrätetystä sari silkistä kehrättyä lankaa. Ja tässä oli vasta yksi laatikkokasa... Kuvasta puuttuvat kaksi kerää Kidsilk Hazea ja kaksi kerää kullanväristä lurex-lankaa.

Toim. huom: Takulle ei käynyt kuinkaan.

« Too many cats or too much yarn? | Blog | Handicrafts fair »

Kommentit - Comments

Nanny Ogg: kissatarhuriksi? Hyvä ajatus! Harmi vain, että kaikki kissat ovat leikattuja kolleja. Tosin ne kyllä viihtyvät kukkaruukkujen lähellä... Tätä pitääkin miettiä! Lankakaan ei ihan heti lopu. Nimim. "Satoa odotellessa"

Myydä lankoja? Aikooko Kissarouva lopettaa neulomisen ja ryhtyä kissatarhuriksi? Nimimerkki Huolestunut kansalainen

Maria: jaa-a... Jos anopilta ei kysytä? Jos mä vain väitän viattoman näköisenä, että ei sillä ole koskaan ollut Takku-nimistä kissaa?

KirsiJ: ihan kuin sä olisit käynyt meillä, tuo oli pelottavan hyvä arvaus... ;)

Hei, tuosta lankalaatikkokuvasta voisi päätellä, että teillä on kohta lattiasta kattoon lankoja ja on polut, joita pitkin kuljette. Sitten ostat lisää lankaa ja polutkin muuttuvat elleivät peräti täyty. :o)

En mäkään Takkua enää luovuttaisi pois, niin somana on tuossa edellisen postauksen kuvassa :) Mutta mitäs anoppi suunnitelmaan sanoo?

Routa: kyllä vain. Meillä muuten on kehräävien lankalaatikoiden lisäksi myös kehrääviä habaneroja. :)

olettaisin että mukavempaa herätä siihen että se kissa äheltää nukku/kehräyskoloa sinne lankalaatikkoon kuin herätä siihen että se on tullut ulkoa (ikkunasta) ja rouskuttaa hiirtä tai jotain muuta ja aamulla on luut vain jäljellä (ei omakoht. kokemusta, kuultu systeriltä) vois muuten kuulostaa lankakaupan hyllyllä hauskalta kun joku immeinenkin ryhtyis kehräämään, menitasta varmaan kuuluis hurina kadulle saakka suljettujen ovien takaakin