16.05.2006 | 21:52

Tällä kertaa äänitehosteiden kanssa

Bzzzzzzzzzzzzzzzz....

Tämä on knitting bee eli neulontamehiläinen, jonka mukana on bonuksena tupsujentekovempain. Se pörräsi laukkuuni Menitassa (6,50 e), koska se oli niin hassu ja kaikki hassut vimpaimet ovat... öh.. hassuja. Tupsujen teossa tuosta kaksisuuntaisesta haarukkahärdellistä on varmasti apua, mutta sitä en tiedä, aionko koskaan tehdä mehiläisellä i-cordia/neuleputkea/tuppiloa. Metreittäin ja metreittäin i-cordia. Loputtomiin i-cordia... Aaaaaghh.

Sitten oooohhh, aaaaaahhh and mmmmmmmmmmmmmmm.... Ja haaaaukotussss.

Sain tuliaisia Tukholmasta. Ei, tällä kertaa asialla ei ollut Jussi, ei hän nyt niin usein Svea-mamman syleilyssä ramppaa (mitä nyt on siellä tälläkin hetkellä), vaan kollegani Hema. Hän toi minulle lankaa! Ihqua hattaramaista Colinette Mohairia minulle! Minulle! Minulle! Minulle! Määoonniinonnelline.

« With sound effects | Blog | Pom-pom »

Kommentit - Comments

Monica, kiitos. Mä päätin aloittaa opetuksen suoraan huipulta - ja Hemalla on hyvä väri- ja materiaalisilmä jo valmiiksi. :)

Hemahan vasta hiljattain opetteli neulomaan, eikö vain? Hänellä on tosi pätevä opettaja kun nyt jo osaa valita tuollaista super herkullista lankaa:) Monica

Oi kyllä, lanka on aivan vastustamatonta! Ilmeisesti se haluaa huiviksi, joko kolmiohuiviksi tai suorakaiteen malliseksi, ja ehdottomasti kevyen pitsiseksi.

Susanna L-A: ilmeisesti tuohon tupsuvempaimeen kieputetaan lankaa piikkien ympärille, sidotaan se piikkien keskeltä kiinni ja leikataan irti. Vaikutti ainakin helpommalta kuin pahvirenkaiden (tai CD-levyjen) kanssa pelaaminen.

en ookkaa ennen kuullu moisesta mehiläisestä=)

syötävän muhkee lanka!

Hih, hauska kissakuva, ihanaa lankaa.

Voihhhh. Onpa kertakaikkisen rakastettavan ihanaa lankaa! Ja varmasti sata kertaa ihanampaa livenä kuin kuvassa. Huokaus... Tuosta on hyvä nähdä kauniita unia ;)

Siis miten tuo tupsujentekovempain toimii? Itselläni on kesken poikani pipo josta puuttuu tupsut, enkä millään jaksaisi niitä tehdä. Saisikohan tuollaisella tehtyä tupsut valmiiksi?

Siis miten tuo tupsujentekovempain toimii? Itselläni on kesken poikani pipo josta puuttuu tupsut, enkä millään jaksaisi niitä tehdä. Saisikohan tuollaisella tehtyä tupsut valmiiksi?