13.05.2006 | 20:43

Kiusauksia

Tervehdys!

On oikein hauska tavata. Saanko esittäytyä? Olen Marjutin Visa-kortti. Te tunnettekin varmaan jo minut, minä olen se raukka, joka kiskotaan aina esiin lompakosta, kun netistä löytyy jotain kivaa.

Tulin tänne pyytämään palvelusta. Voisiko joku tarjota minulle turvapaikan? Lupaan käyttäytyä kunnolla. Tarvitsen lepoa, sillä stressi vaivaa. Mitä, ettekö muka ole kuulleet luottokorttien työuupumuksesta aiemmin?

Katsokaas, esimerkiksi Yesasian webbikaupassa myydään ihqsöpöjä japanilaisia neulekirjoja ja kaiken lisäksi siellä on synttäritarjous: kesäkuun loppuun saakka tilauksista ei peritä toimituskuluja tai postimaksuja. Luulin olevani turvassa, mutta ei, hän löysi Crafting Japanese -blogin, jossa esitellään neulekirjoja ja annetaan niiden ISBN-numerot hakujen helpottamiseksi ja lisäksi saitilla esitellään aina vain ihqsöpömpiä amigurumi-kirjoja... Olen myös nähnyt hänen selaavan Amazonin Japanin-saittia. Iiik!

Eikä siinä vielä kaikki, ikävä kyllä. Celticovella on Noro-tarjous: osta kaksi, saat kolmannen ilmaiseksi. Listalla ensimmäisenä köllöttelee Hana Silk, joten voin jo melkein tuntea hikisten kämmenien lähestyvän minua täristen. Väristys!

Lisäksi Kangaroolla on Debbie Blissin lankoja alessa ja Yarnsmithilläkin on Rowan RYC Natural Silk Arania halvennuksessa. Älkääkä edes mainitko Get Knittedin alesivua!!! Veikkaanpa, että ennemmin tai myöhemin siitä tulee hänen webbiselaimensa aloitussivu.

Lopuksi vielä kaino pyyntö työnantajalle ja asiakkaalle: voisitteko järjestää hänelle enemmän töitä, ettei hän roikkuisi eBaylla koko aikaa?

« Temptations | Blog | With sound effects »

Kommentit - Comments

Kiitos avusta Marjut! Epäilen että lehti jota havittelin on loppu. Pääsin ohjeillasi huomattavasti pidemmälle kuin omin neuvoin. Kiitos vielä. Täytyy löytää joku japanin kielen taitoinen auttamaan En vielä luovuta. Monica

Visa-kortti kiittää saamastaan sympatiasta ja tsempistä ja lupaa palata turvapaikka-asiaan heti, kun pääsee irti näistä tahmatassuista.

Monica: kyllä, onnistuin rekisteröitymään. Ensin klikkailin kaikkia mahdollisia "In English" -linkkejä, jotta sain edes jotain englanniksi. Helpistä selvisi, että muille Amazonin saiteille luodut tunnukset eivät kelpaa sellaisenaan, mutta samaa sähköpostiosoite/salasanayhdistelmää voi käyttää eli kun kirja on ostoskorissa ja checkoutissa pääsee osoitteen antamiseen, lomakkeen yläreunassa pitäisi lukea:

"Enter a new shipping address.
When finished, click the "Continue" button.
Or enter International (Outside of Japan)"

Sitä klikkaamalla pääsee syöttämään osoitteen ja hoitamaan homman loppuun. :-)

Tuttuja linkkejä kaikki, ja ihania. Oletko Marjut onnistunut rekiströitymään Japanin Amazoniin? Olen yrittänyt, mutten onnistunut. Mulla on yksi kirja joka olisi PAKKO saada eikä sitä löydy Yesasiasta. Monica

Hah, kestäkää kuin kortit konsanaan!!! Ahkera visakortin omistaja kiitää hyvistä vinkeistä ja häipyy selailemaan mainittuja linkkejä! =DDD

Meiltä löytyisi kyllä turvapaikka jos toinenkin. Tervetuloa vaan!

Kaikkein hirveintä on olla rinnakkais-Visa. Ei mitään vastuuntuntoa, ei mitään kohtuutta! Edes lasku ei pelota kuin joskus.
Ainoa keino taistella näitä hulluja tilausnapin napsuttelijoita varten on käyttää heidän keinojaan heitä vastaan. Pitäkää tekin, kanssakorttini, silmänne auki. Jossain internetin ihmemaassa on pakko olla turvapaikkoja myyvä verkkokauppa ja sen nähdessämme ei muuta kuin vinkumaan!

Meillä kävi niin että Visan turvapaikka-anomus toiseen lompakkoon hylättiin ja Visa jäi siis kotilompakkoon. Sai piiloteltua aikansa, kunnes lopulta Parkkosen diktatuurinen hirmuvalta löysi kapinallisen. Huonosti kävi. Kuoletuksen jälkeen hirmuhallitsija halusi jatkaa sadististia toimiaan ja leikkasi Visan todistettavasti ainakin neljään osaan. Jäänteitä saattanee löytyä kaatopaikalta, kunhan UV:n (United Visa's) turvajoukot pääsevät tutkimaan hirmutuhoja.

Tulkaa tänne mulle kaveriksi vaan molemmat! Keksitään jotain kivaa yhdessä. :)
terv. Yksinäinen luottokortti

Iltaa! Täällä kollega-visa. Jos löydät turvapaikan, kerro minulle (varsinkin noiden linkkien jälkeen!) - lasku tuli viikolla ja taitaa olla eläkepäivien aika.