14.12.2005 | 17:09

Yllätyksiä

Yllätys numero 1: lahjoitus Marjalta

Sain eilen postissa kaksi kirjettä. Ensimmäisenä voisin kertoa Marjan lähettämästä kirjeestä. Se sisälsi tällaista:

Kauniin siniset lapaset ja kauniin vihreät sukat sekä hauskan raidallisen kypärähiippamyssyn. Myssy saa mut hymyilemään joka kerta, kun näen sen, se on niin sympaattinen ja hauska, aivan ihq kaikenkaikkiaan. Kiitos oikein, oikein paljon! Hankin näillekin neuleille hyvän kodin.

Yllätys numero 2: lahja salaiselta ystävältäni

Marit Norjasta oli salainen pohjoismainen ystäväni tällä kierroksella ja hän lähetti kokoon rullattavan puikkokotelon (erittäin käytännöllinen), virkatun kukkarintaneulan (erittäin trendikäs) ja puisia piparkakku-ukkoja (erittäin hauskoja). Piparkakku-ukot varsinkin ovat niiiiin kivoja ja jouluisia. Kiitokset Maritille! Tämä oli mukava yllätys.

Yllätys numero 3: olen sairaslomalla

Yllätys yllätys: olen sairaslomalla jouluun saakka työuupumuksen takia ja välipäivinä katsotaan sitten, kuinka loma vaikutti. Lääkäri käski tehdä mukavia asioita, joten tulen varmasti esittelemään paljon neulomuksiani lähiaikoina!

Sitten jotain, joka ei ole yllätys

Työkaverit saivat lähettämäni paketin tänään ja pitivät lahjoistaan. Voinen siis paljastaa, että pinkin huivin nimi on Annika. Pitäähän työkaverilla olla nimikkohuivi!

« Surprises | Blog | Christmas gift on the run »

Kommentit - Comments

Kiitos kiitos! Eiköhän tämä tästä. Lepääminen on ainakin ihan paikallaan kaiken hässäkän jälkeen.

I hope you feel better soon, that does not sound any good. I can not say that I'd understand what you are going through, but I hope you still can knit and pet your lovely cats.

Hyvää joulunodotusta sullekin ja toipumista. Ensi viikolla päivätkin jo alkavat pidentyä, joten valoa luvassa.

Paketti tuli joko tiistaina tai keskiviikkona, sain sen haettua torstaina. Pitkään siinä kyllä meni! Kai se juuttui jouluruuhkaan...?

Mitä! Kylläpäs mun paketin matka kesti pitkään :o Postitin sen silloin keräyksen viime hetkillä, 30.11.

Koetahan sinä nyt ottaa rennosti ja keskity mukaviin juttuihin. Joulusiivous on ehdottomasti kiellettyjen listalla!

Stricker, Minna, Nanna, Ainaoikein, Maria, Katju: kiitos kommenteista! Mä vain makailen ja tuijotan telkkaa... Kyllä mä vähän siivoankin. :)

Hekla: mä raportoin kyllä uusimmat addiktiot!

Tiina: jos vähänkin siltä tuntuu, kannattaa käydä lääkärissä puhumassa asiasta. Tämä ei parane itsestään.

Maria: jag gör mitt bästa... Och katterna också!

Tuazophia: jep, huivin nimi on Annika. Malli on Färsaarilta ja ohje on alunperin fääriksi(!), mutta kehittelin jotain kuvien perusteella. Tosin kuvissa oli lähinnä mustia neliöitä, ei sen tarkempia ohjeita siitä, missä kavennetaan ja miten... Pitsimalli on yksinkertainen, siinä neulotaan vinoneliöitä: ekalla kerroksella on yksi langankierto, tokalla kaksi ja kolmannella taas yksi. 391 silmukalla saa noin 2 m leveän huivin aikaan.

KirsiÄr: hyvä neuvo - ja iloista joulunodotusta!

Kati: pikaista paranemista! Toivottavasti flunssa helpottaa, sillä tuo ei kuulosta ollenkaan hauskalta.

Voi sua. :S Jos yhtään lohduttaa, mä olen myös sairaslomalla, tosin toisesta syystä. Mutta olo on ihan hirveä, siis fyysisesti, kuumetta, kurkkukipua ja loppupäätäkin särkee. Argh.

Minä sain pimeänä hetkenäni (mulla ei ole työuupumusta, toisinaan vain ei mikään huvita) ystävältä tekstarina vanhan savolaisen sananlaskun: "Koppoo kiinni tästä päevästä - huomisessa on omat kahvansa". Eli päivä kerrallaan ja oloa kuulostellen. Iloista joulunodotusta!

Muista tehdä mukavia asioita, neuloa, syödä suklaata, katso leffoja ja silittää kissoja ja Jussia... Jaksamista.

Rentouttavaa sairaslomaa! Vaikka onkin joulunalusaika, ota rennosti. Työuupumus on tosiaan vakavasti otettava juttu. Lisää mm. http://mettemamma.blogspot.com/2005/08/karoshi.html

Ja onko ihailemani huivin nimi tosiaan Annika? Pitäähän sitä lapsen nimikkohuivi tehdä? Mistä tuo ohje on? Ja jos sanot, että se on jostain islanninkielisestä (tai fäärinkielisestä? onko sellainen kieli olemassa?), niin voihan känkyrä sentään! Toisaalta voin aina luoda 391 silmukkaa ja katsoa mitä saan aikaiseksi. ;D

Sköt om dig! Skumbad, hett té, ligg i soffan, med katterna på fötterna och sticka något roligt! Inte städa!
Maria

Jaksamista sulle! Samaan asiaan vedoten voisin minäkin harkita lomaa...

No voihan! :-/ Työuupumus taitaa olla liki ammattitauti IT-aloilla / läheltä liippaavilla, tunnen turhan monta kolmekymppistä (+/- 5 v.), jotka ovat samasta syystä joutuneet sairaslomalle :-( Mutta toivottavasti tie vie parempaan! Ja neulominen on varmasti parhaimpiin kuuluvia lääkkeitä. Voimia ja piristymistä!

Rentouttavaa (monta sataa metriä pitkää, pehmeää, kavennettua/levennettyä ja useammista kerroksista koostuvaa) sairaslomaa. Joulustressit pois, mm. joulusiivous on mielestäni melko turhaa, jollei nimenomaa pidä siivoamisesta. Meillä ainakaan joulupukilla, mikäli sattuu vierailemaan, ei ole mitään asiaa kaappeihin, komeroihin ja sängyn alle.

Minä sain vajaat pari vuotta sitten samanlaisen loman ja samanlaiset ohjeet (onkohan lääkäreillä valtakunnallinen ohjeistus tähän nykyään?). Istuin sitten kaksi viikkoa sohvalla ja neuloin ja neuloin, ja kas, minusta tuli neuleaddikti :-). Mihinkähän kehitys sinulla vie, kun olet addikti jo valmiiksi? ;-).

Joten ei kun tsemppiä ja positiivisia ajatuksia sinulle!

Mukavaa sairaslomaa (jos nyt niin voi oikein sanoa)! Ei mitään joulustressiä, keskity vain neulomiseen ja ehkä vähän joulusuklaisiin.

No, voih. Toivottavasti jaksat silti harrastaa elvyttävää neulontaa ja voit kohta paremmin.

Muista nyt sitten tehdä vain niitä mukavia juttuja, siivoukset ja muut ikävyydet jätät väliin :-). Pikaista paranemista!