12.12.2005 | 20:02

Joulupukki matkaan jo käy

Lähetin tänään paketin työkavereilleni. Toivottavasti se on pian perillä. (Kissa ei kuulunut mukaan lähetykseen. Se vain halusi lähettää terveisensä pureskellun lahjanauhan muodossa.)

Färsaarelaisen huivin olettekin nähneet. Päätin sittenkin nysvätä siihen hapsut, mutta en keksinyt, kuinka mallin mukaiset hapsut tehdään, tein ihan geneeriset perushapsut.

Sain myös koivuteemaisen huivin valmiiksi. Yksi 50 g kerä Hjertegarn Riviä riitti 24 cm leveään ja 180 cm pitkään huiviin. (Paljastaisinko, että huivin toisessa päässä on yksi kerros helmineuletta vähemmän? Eeeeen... Ei sitä huomaa. Eihän?)

Tein myös kaksi pupua, koska olen huomannut jakelevani näitä kaikille työkavereille... Pupuilta ei pääse pakoon!

Puput on neulottu tumman oranssista Maali-langasta, jonka ostin joltain Tallinnan reissulta. Se huopui kauniisti 60 asteen pesussa (meidän koneessamme) ja koska täytin puput langalla, niistä tuli mukavan pulleita.

« Santa Claus is coming to town | Blog | Surprises »

Kommentit - Comments

Toivottavasti lankaa löytyy vielä! :)

Musta tai harmahtava/hopea olisi ollut hyvä, mutta vajaa kerä ei kyllä riitä. Harmi. Ehkä lähetän lanka-agenttini (mies parka) vielä tonkimaan Neuletikin hyllyjä. Kiitos tarjouksesta.

Riviä löytyi Espoon Tapiolasta Neuletikin alehyllystä. Mulla on sitä vielä kolme kerää marjapuuronpunaista, kaksi tuota kuvan violettia, beigen kerän jämät ja melkein kokonaiset musta ja valkoinen, jos niistä jostain on apua...

Voisitko helppiä? Mistä löytyisi tuota Riviä? Vieläkö valmistetaan? Värikartta netissä olisi myös plussaa. Omat googletustaidot taitaa olla ruosteessa, kun haku Hjertegarnilla tuottaa vain huonoja tuloksia. Näyttäisi täydelliseltä langalta yhteen jo pitkään hautuneeseen malliin.

AnneM: joo, maine vaan kasvaa ja mikäs sen mukavampaa. Hyvä me! :)

heh, unohda. Löysin ne kommentit ja siellähän sä olit jo käyny, hihii.

ootko huomannu että meidät on huomioitu pirkan vapaa-aika-blogissa?? Linkin löydät mun sivulta.

Annika: mutta tiedätkö, mikä on ylemmän huivin nimi? Kai sen voi jo paljastaa... Huivin nimi on Annika!

Kristel: juu, meillä on aina ahkeria tonttuja, varsinkin nyt, kun yksi pieni tonttu jäi sairaslomalle jouluun saakka. Tiptap!

Teillähän on olleet tontut ahkerina. Meillä on myös ollut havaittavissa jouluhyörintää, pingotusta vaille valmiina on pari kaulaliinaa/huivia, ja äidin Lyyra-sukallakin on jo kohta pari. Kukahan vielä neuloisi isälle kynsikkäät?

Todella upeita huiveja! Varsinkin tuo alempi miellytti mun silmää. :)