18.12.2005 | 16:55

Ääripäästä toiseen

Ensin voisin esitellä lapaset, joita olen väsännyt noin kuukauden. Aloitin ne Leppävaaran neuletapaamisessa viime kuussa ja seuraava tapaaminen on huomenna... (EDIT: tapaaminen on tietenkin tiistaina, huomennahan on vasta maanantai.) Itse asiassa lapaset eivät ole vielä valmiit, niissä on virhe (kuka keksii, mikä se on?) ja se pitää korjata. Siksi en ole vielä päätellyt langanpäitäkään.

Tässä taas on taikajakun alku. Olen epäillyt sen taikaa monet kerrat - kuinka tästä suorasta kappaleesta muka saa jakun hihat neulomalla?

Tarvitsen varmaankin DI:n opastamaan ja näyttämään, kuinka palaset osuvat kohdalleen - ja hiphei, apu onkin lähellä! Niina on jo tehnyt taikajakun Lana Grossan aina yhtä ihanasta Tusshenasta.

Minun jakkuni on proosallisesti Novita Rustikaa. 7 mm puikoilla työ etenee ihan uskomatonta vauhtia! Aloitin sen eilen ja hupsistakeikkaa, kun olin tuijottanut loppuun myöhäisillan elokuvan End of Days (oi, Arska!), neule oli jo hyvässä vaiheessa. Tänään pääsin jo viimeisiin lisäyksiin.

« Extremes | Blog | Why oh why? »

Kommentit - Comments

Kati: kyllä tuo aika lämpöiseltä tuntuu... Mutta se on hyvä juttu, koska mä palelen niin herkästi. :)

NunT: kai tuohon jotain tolkkua joskus saa? Toivottavasti. Päättelisin, että se 5o, 5n - reuna on kaulus, joten kai jakkuun saa jotenkin ängettyä itsensä...

Taikajakku hämmentää täälläkin: hihoista 10 cm valmiina ja vaikka olenkin melkein valmis DI, en siltikään vielä oikein usko lopputulokseen. Ongelmaa tietysti pahentaa se, että teen molempia hihoja samaan aikaan, joten siitä sotkusta ei pirukaan ota selvää miten päin sen kuuluisi olla.

Sekä protestoin kissattomia valokuvia!

Kivan väristä Rustikaa. :D Onko se kuinka kuumaa siis valmiissa neuleessa?

Lankakomero: jeps. Ensin tarkistin sen ja heti perään unohdin... No, sellaista sattuu. Piti äsken käydä tsekkaamassa ne peukalotkin Kristiinan ja Katjan kommenttien jälkeen. :)

Mie tiiän, lapasen raidat on väärässä järjestyksessä, jos niiden on tarkoitus kuvata Bulgarian lippua.

Kristiina: joo, tiistaina vasta on tapaaminen, mä olen päivistä ihan sekaisin jo!

No, Satu ehti ensin, vihje helpotti heti. Mutta Marjut: huomenna on vasta maanantai, eikös Lepuski tapaaminen ole tiistaisin vai onko päiväkin vaihtunut. Paikan vaihdon huomasin.

Satu: kyllä vain! Lisäksi värit ovat luonnossa kirkkaammat, salama teki niistä kuvaan turhan hailakkaat.

Taitaa olla punainen ja vihreä raita väärinpäin :)

Susanna: ei, molemmissa on 4 krs raitoja... Mä voisin antaa vihjeen: saaja on bulgarialainen.

Noo, tuossa alemmassa on turkoosi lanka vaihdettu väärässä kohtia pois? Vaikea kyllä sanoa tuosta kuvasta :/

Mutta ihan loistava idea tehdä taikajakku rustikasta. Taidanpa juoksennella menitaan uudemman kerran, muuten mä en ikinä saa taikajakkua... Hyvältä näyttää so far. Mä en kyllä kans ymmärrä miten se taika tapahtuu, mutta koska Niina on sen jo päälleen saanut, niin kai siinä sitten on sitä jotain :D

Kristiina ja Katjaii: ei, lapaset ovat kyllä eri käsiin. :)

ehdottaisin myös kahta samanlaista, eli saman käden lapasta. sellasta sattuu...

Oliskos sulla tossa kaksi vasenta lapasta? Hih.