08.07.2005 | 13:58

Kyllä täällä joskus neulotaankin

Vautsi vau. Eilisessä neulontatapaamisessa sain Kimberliltä kerän Ihan Aitoa Oikeaa Amerikkalaista Lankaa. Woooo! Kyseessä on Red Heart Super Saver ihan 100% akryylia, mutta ei kuitenkaan mikä tahansa Red Heart Super Saver, vaan monivärinen sellainen (eli sini-puna-valkoinen). Mitäs tästä nyt oikein tekisi?

Aloitin myös paidan. Kyseessä on malli 15 syksyn 2004 Vogue Knittingistä. En löytänyt tähän hätään kuvaa, mutta paita on ribbineuleinen ja siinä on palmikkoa vyötäröllä (tai pitäisi olla, jätin sen suosiolla pois) ja edessä keskellä. Edessä oleva palmikko aloitetaan samaan aikaan kuin kädenteiden kavennukset ja neulotaan ensin kahdelta ja sitten kolmelta kerältä, jolloin palmikon molemmille puolille jää reikiä.

Näinikkään:

En millään keksinyt, kuinka palmikko tehdään ja huomasin, että olin neulonut reikiä sinne, missä niitä ei pitänyt olla ja päinvastoin. Purin etukappaleen ja neuloin sen sijaan takakappaleen.

Ai niin, neulon paitaa ONlinen Cotton Stretchistä ohjeen langan sijaan ja lisäksi teen paitaa pyöröneuleena, en kappaleina. Maxi tykkää langasta, vaikka se onkin puuvillaa eikä villaa.

Sitten iloisia uutisia: Jussin Pirkka-chilit kukkivat vihdoin viimein! (Sekä punainen että keltainen, mitä chilejä ne sitten lienevätkään.) Onkin aika päästää kissat pölytystehtäviin.

« Knitting (for a change) | Blog | It's not a sweater, it's a scarf »

Kommentit - Comments

Ensin neulotaan kainaloihin saakka pyöröneuleena ja sen jälkeen edestakaisneuleena taka- ja etukappaleet loppuun... Sanoo neljännessavolainen. :-)

miten neulotaan paitaa pyöröneuleena ja kuitenkin ensin takakappale...vaikka kiero savolainen olenkin niin tämä meni kyllä nyt ihan yli hilseisen päänuppini...

Ömm, chilien pienuus on vain optinen harha, kun kissa on niin iso...? ;-)

Voooiii kun on söpöjä pieniä chilejä :-)
Pitänee vissiin kuvata meidän monsterit vertailuksi...