15.06.2005 | 20:41

Kuka kumma ostaa merinovillaa kesällä?

Minähän se olen. Olenko tullut ihan tyhmäksi? Kuvassa on Rowan Corkia (95% merinovillaa, 5% nylonia), nyttemmin lakkautettua lankaa ja langan mukana tullut ilmainen Cork Collection -vihkonen.

Sanotaan nyt, että tähän liittyy (jälleen) kauppa nimeltä Jannette's Rare Yarns sekä tällä kertaa myös Niina, jota voi oikeastaan syyttää ihan kaikesta.

Muistatteko Jaeger Shetland Aranin ja tarjouksen, joka oli niin hyvä, että vain harvat pystyivät sitä vastustamaan? Kyllä vain, Niina päätti myös sortua. Koska hänellä ei ole PayPal-tiliä ja minulla on, lupasin tilata langat hänelle - ja mitä tekee nainen, joka pääsee vapaaksi lankakauppaan (näin virtuaalisestikin)? Ostaa itselleen lankaa, tottakai!

Väri on nimeltään Chilly. Ajattelin, että lanka olisi vaalea jäinen pinkki, mutta erehdyin. Oikeastaan lanka on vaalea violetti, jossa on pinkin häivähdys. Väri on aivan ihana! En kyllä osaa sanoa, miksi ajattelin pinkkiä. Kuvissa väri ei ole niin pinkki eikä langan kuvauksessakaan puhuta pinkistä sen kummemmin. Ehkä se oli toiveajattelua... Kuvittelin jo itseni vaalean pinkissä palmikkovillatakissa, mutta äkkiäkös tuon mielikuvan nyt korvaa vaalean violetilla palmikkoneuletakilla.

Sitäpaitsi, violetti lanka sopii hyvin yhteen orvokkiemme kanssa. Eivätkö ne olekin kauniita? Toisessa kuvassa taas näkyy, että Jussi on ollut oikea viherpeukalo. Hän ulkoisti projektin kissoille ja nyt Jussin chileissä on ensimmäinen kukan nuppu.

PS. Colourwaylla on kesäale...

« Who buys merino wool in the summer? | Blog | Om du var här (Kent in Käpylä) »

Kommentit - Comments

Marjut,
oli pakko vähän siteerata tekstiäsi blogissani, ettei tarvi keksiä pyörää uudelleen...

Marjut, merinovillan ostaminen kannattaa aina!

Kristel: sä et tarvitse lisää lankaa, sä et tarvitse lisää lankaa. :) Lankojen lopettamista mäkin olen miettinyt. Pitäähän sitä tietysti aina uudistua ja kehittää uusia lankoja meitä houkuttelemaan, mutta kyllä vanhoja tuttuja hyväksi havaittuja perussuosikkilankoja pitäisi myös pitää markkinoilla.

Nanna: mä en olekaan ainoa maailmaan ruusunpunaisten virtuaalilasien läpi katsonut! Hihii! Tuosta tulee mahdollisesti pitkä palmikkovillatakki tai jonkinlainen palmikkopaita. Palmikoita siihen on saatava.

Tiina: on mun parvekeruukkukukat aina voineet hyvin... :) Jussin chilien lehdet taas on nyt hyvin jäystettyjä. Ne on kai sijaiskärsijöitä ja mun pelargoniat on saaneet olla rauhassa. (Mulla on virallisina kukkina pelargonioita, tuo orvokkiamppeli on bonusta ihan niinkuin viime kesänä kehäkukat oli bonusta ja virallisina kukkina oli orvokkeja.)

Sun kukat voi paljon paremmin kuin viime kesänä! ;D Minä taas kasvatan rikkaruohoja kukkapenkissä -turha sinne on mitään istuttaa, kun päivät (ja illat ja puolet yöstä!) kuluu leppoisasti rakennuksella...

Joo, on lanka-ale, on!

Onpas sulla ihanaa lankaa ja vielä tosi mukavan väristä! Osoitat taas kerran todella hyvää makua ;-D

Mäkin itse asiassa luulin jostain syystä, että tuo Chilly on paljon pinkimpää. Mistäköhän se sitten johtuu, ei se siinä kirjassakaan ihan lilalta näytä? Nätti väri se on kyllä näinkin. Minkäs sinä ajattelit siitä tehdä?

*tukkii korvansa ja lallattaa* en tarvitse lisää lankaa, en tarvitse lisää lankaa...

Mikähän siinä on, että Rowan lopettaa kaikki langat heti kun minä niihin ihastun? Pah, en sit tee puseroa Corkista syksyksi niin kun olin ajatellut.

Wooooo! Lähetä rahaa, niin saat lankaa!!!! Woo!!!!

Tässä vielä muutama huutomerkki kaupan päälle: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Woo! Mun langat on tulleet! Lisää lankaa! Hetiheti! (ja lisää huutomerkkejä, vanhat loppui jo) ;-)