04.05.2005 | 19:31

Maailmanlaajuista julkineulontaa

Maailmanlaajuista julkineulontaa suunnitellaan kesäkuun 11. päiväksi.

Kati usutti jo Kristeliä ja minua Tapiolaan. Mikäs se siinä! Mukaan ilmoittautuivat myös Vilmukka ja Susanna ja saatammehan nähdä siellä Villiä Villaakin... (Uusi blogi, huomatkaa uusi blogi! Ja blogikissa!)

Mutta hetkinen, moneltakos meidän pitäisi aloittaa? Olisiko hyvä sään sattuessa kävelykatu hyvä paikka ja huonolla säällä Escafe?

Tänään olen muutenkin ytimekkäällä tuulella ja odottelen Suomi-Ruotsi -jääkiekkomatsia, joka alkaa noin puolentoista tunnin kuluttua. Kissannamit ovat jo valmiina.

(Edit: lisätään vanha, aiheeseen sopiva kuva tähän.)

Kissannamit? Kyllä vain. Meillä on diili: aina, kun Suomi tekee maalin, kissat saavat namin. Teimme aikanaan sopimuksen Frankin kanssa ja jotenkin Mini ja Maxi saivat söpöiltyä itsensä siihen mukaan.

Tosin en tiedä, ovatko he namejaan ansainneet. Neulon pitsihuivia aiemmin esittelemästäni Nalle Colorista ja tänään kotiin tullessani havaitsin, että Mini oli raahannut huivin keittiöön ja pudottanut puikolta reilut satakunta silmukkaa. Hei, mähän pääsin takaisin neulomiseen tässäkin merkinnässä!

Jos huivi ei valmistu vielä tänään, laitan sen kyllä parempaan jemmaan illalla.

PS. Jos jääkiekkoa katsoessa tulee naposteltua liikaa herkkuja kissojen kera tai ilman, Ninni suunnittelee myös lankalaihisprojektia. Käykääpä tutustumassa!

« World Wide KIP Day | Blog | Thanks to my NHV#3! »

Kommentit - Comments

Kaino ehdotus:

Pitäskö kysästä, jotta josko tekasis jonkun mainoksen ja veis niitä sille Neuletikin tädille!??

Ja öh, tuota, laitettaisko siihen jtn Ullastakin, kun te (Marjut, Niina ja Kristel) ainakin olette siinä niin näkyvästi mukana? Sais Ullakin mainosta.

Stricker: juu, masentavaahan se oli. Mikä ihmeen vaikutus Ruotsin joukkueella on Suomeen? Mä tosin ennustin, että Suomi johtaa 2-0, kunnes Ruotsi tekee kolme maalia viimeisen viiden minuutin aikana...

Kristel, Minna, Jenni, Niina ja Kati: se on sitten sovittu! Aloitetaan klo 12 Tapiolassa, ellei kukaan vastusta. Myös kaikki muut ovat erittäin tervetulleita mukaan - myöskin MTV3 sekä valtakunnalliset ja paikalliset lehdet ja muut mahdolliset mediat, eikös niin? ;-)

Ohhoh, enpäs arvannut minkä joukkoinvaasion aiheutin kun möläytin. :)

Marjutin ideat kuulostavat hyviltä. Mun mielestä paikalla ei tarvii olla koko päivää (enkä kyllä pystykään, meidän lentokone lähtee seuraavana aamuna heti kukonlaulun jälkeen...). Joten ehdotan jtn saman tyylistä kun Ninni järkkää Järvenpäässä, eli esim. 12-15.

Joo, mää tuun kanssa... Eiköhän se Tapiolakin käy. Tosin Espalla voisi olla enemmän väkeä kyllä...
Ja MTV3 pitää saada paikalle, muuten en tule *g*

Mä voisin tulla kanssa mukaan neulomaan.

Täällä yksi mahdollinen julkineuloja lisää! Toisaalta haluaisin myös nähdä, mikä on meno Espalla, mutta ehtiihän sitä kai kahteenkin paikkaan yhden päivän aikana... :)

No ei päässeet kissat valitettavasti herkuttelemaan eikä sun tarvinnut enempää miettiä, ovatko he herkkuja ansainneet :-(. Me lopetettiin katsominen jo ennen puoliväliä, niin masentavaa se oli :-(.

Mitähän se Kati mahtoi hulluilla tarkoittaa? *viaton ilme*

Tapiolan kävelykatu/Escafe kuulostaisi hauskalta. :) Jos vaikka siinä keskellä olevan leikkipuiston vieressä, niin mä voin pistää Nean sinne? >:)