02.05.2005 | 20:23

Lähes teekkaritasoista empiiristä tutkimusta

Muistatteko nämä? Sain viimein neulottua mallitilkkuja ja kuten epäilinkin...

Tässä välissä esitän kuitenkin lisää todistusaineistoa eli lähikuvat samoista keristä. Ylläolevan kuvan vasemmanpuoleinen kerä on vasemmalla ja oikeanpuoleinen... öh.. oikealla.

Kuten huomaatte, ei merkittäviä eroja, aivan kuten epäilinkin.

Sen kunniaksi kuva iloisista ihmisistä ja vappupallosta eli allekirjoittanut kunnianarvoisassa DI- ja teekkariseurassa. Oi tuota lappeen Rannan ja TKK:n tupsulakkien eleganssia!


« It's time for some empirical research | Blog | World Wide KIP Day »

Kommentit - Comments

Hei Marjut! yritin ensin vieraskirjan kautta, mutta ilmoitteli vaan erroria,, Olit tehnyt upeita neuleita,, aion jossain vaiheessa kokeilla miehelle sitä paitaa maxista,, mutta ensin haluaisin tehdä itselleni sellaisen mahtavan hienon farkkulankatakin (Jazz). Lehteä ei enää liene saatavilla, en ainakaan löytänyt ja siksi nöyrimmästi kysynkin,, onko ohjeesta mahdollista saada sinulta kopiota,, maksan kyllä kaikki mahdolliset kulut,, Kysyy Tiina

Voikohan humpan tahtiin neuloa? Saisiko neulomishumppaa? Tai voisiko biiseistä tehdä neulomisversiot? Neulokaa Paranoid!

Öhh... Mutta en mä noista Nalle Colorin väreistä osaa sanoa yhtikäs mitään. Kaipa kuu tai raitiovaunut olivat taas suotuisassa asennossa?

Hee-hee. Eläkeläiset oli vappuaatonaattona YO-talolla keikalla. Että sellaiset vappubileet. Keikat on vain aina sellaista notkumista bändiä odotelllen, että kudin olisi pitänyt olla mukana.

Miten muuten on mahdollista, ettei noissa langoissa sitten näykään eroja?

Hmm, joo, jos voi valita kahden vaihtoehdon väliltä (oikea tai vasen ym.), niin mä yleensä valitsen sen väärän... :) Pitääpä korjata tuo, kiitoksia!

Tuota..yritin lähettää tätä vieraskirjan kautta ja se ei onnistunut(internal server error). Mutta siis..
Ensin suuri kiitos inspiroivista sivuista!! Täältä löytyi vaikka mitä..VAU!
Sitten sellanen, kun tuolla hyötyä-osastossa neuletiheys-kohdassa on tällanen teksti:
"Jos silmukoita on enemmän kuin ohjeessa =» vaihda ohuemmat puikot(silmukkasi ovat suurempia, ts. käsialasi on löyhempää)
Jos silmukoita on vähemmän kuin ohjeessa =» vaihda paksummat puikot(silmukkasi ovat pienempiä, ts. käsialasi on tiukempaa)"
Kun itse taas ajattelisin esim. ton ylemmän ohjeen niin, että jos ohjeessa on tiheys 14s 10cm:llä ja mulla on enemmän, vaikka 17s sillä 10cm:llä, niin eikös mun silmukat ole sillon pienempiä, kun niitä mahtuu enemmän samaan tilaan?
Mutta siis uudelleen iso kiitos. Olet varmaan nähnyt valtavan paljon vaivaa :o).

Ei, apua, ei humppaaaaaaaargh! Nimim. "Ei bileitä ilman Eläkeläisiä" :)

tule lappeenrantaan humppa siellä soi...