09.05.2005 | 19:34

Kiitoksia NHV kolmoselle!

Viime perjantaina sain laatikon täynnä kaikkea kivaa kolmannelta salaiselta ystävältäni, tanskalaiselta Birgitteltä. Katsokaapa:

Huovutettuja kukkia! Tuoksukynttilöitä! Kynttilöiden kanssa kaipaa tietenkin tulitikkuja (niitä ei löydä koskaan, kun tarvitsisi), joten niitä on pehmustetuissa laatikoissa kuvassa oikealla - ja siitä saankin sujuvan aasinsillan: yksi tulitikkulaatikko on päällystetty koalakankaalla ja luomusuklaapussin etiketissä on samoin koala. (Nam! Sivumennen sanoen söimme jo muut laatikossa olleet namit.) Koalat näyttävät kyllä rakastettavan lutuisilta eläimiltä, ne ovat ehdottomasti suosikkejani! Lisäksi kuvassa on pari pientä vihkosta.

Sitten on aika laajentaa tajuntaa: paperia ja taitteluohjeita (uskaltaisikohan sitä kutsua origamiksi?) sekä tarvikkeita korttien tekoa varten, helmiä ja paljetteja ja... ristipistokitti.

« Thanks to my NHV#3! | Blog | Mother's Day and mystery yarn »

Kommentit - Comments

Laita vaan, mutta älä sitten itke, jos saat tilalle keväänvihreää hapsulankaa. Vähänkäytettyä.

No en ole, mutta en ole kyllä yrittänytkään... Hei, jos ne laittaisi kiertoon seuraavalle NHV:lle vaikka sen Novita-hiutalelangan kanssa? (Mistähän kummasta mä sain noin nerokkaan idean?) *g*

Tihihii. Jokos olet saanut hukattua ritsipitsot johonkin? Mulle oikein paukahti päähän tämä kysymys, kun touhusin sohvalla oman pikku projektini kanssa. Haluaisin saada sen valmiiksi mahdollisimman pian, muuten se jää roikkumaan. Tosin taistelumielialaa vähän latisti pikkuinen matemaattinen toimenpide: laskin, että pohjassa on 16000 ruutua. Juu-u, kuusitoistatuhatta. What on earth possessed me?

KirsiJ: seuraavasta kierroksesta ei ole vielä tietoa (eihän?), mutta tämän kierroksen järjestänyt Renate kyseli jokunen aika sitten seuraajaa. Osallistua voi sitten vaikkapa maililla, kun joku löytyy! Omaa blogia ei tarvitse olla.

Hei Marjut!
Olet saanut kauniita paketteja NHV:ssä! Mitä erikoisempia tuotteita.
Minuakin on alkanut kiinnostaa Pohjoinen Salainen Ystävä-juttu. Missä siihen voi osallistua? Tarviiko olla oma blogi? Milloin alkaa seuraava "kierros"?
T: KirsiJ

AnneV: Mä en tee ristipistoja. Mä en ole keksinyt niille vielä yhtään mulle sopivaa käytännön sovellusta...

...ja Kati myös: mulla meni lahjat ristiin, kun edellisellä kierroksella tuli lankaa ja nyt kaikenlaista yleiskivaa, vaikka piti olla toisinpäin. No, käyhän se näinkin.

Anne, näin mustakin se oli...?

Mikäs mikäs kapinanpoikanen täällä muhii? Ettei tehtäis ristipistoja? Näkisitpä mitä minä pistelen peukalot verillä ja silmät harittaen - pakko saada nopeasti valmiiksi. Tosin olen vasta kaks päivää tehnyt ja työsarkaa riittää varmaan kahdeksi kuukaudeksi. Tarttiskin pistää blogiin kuva-arvoituksia sen kuviosta - en mä ainakaan arvais, mitä siitä on kehittymässä. (Mutta ihan pieni ja viaton kysymys: eikös tällä kierroksella pitänyt saada neulomiseen liittyvää kamaa?)

Jassåå, tuoko muakin vaivaa, siis stressi helpottaa niin väsyttää. :O

Sehän on ihan normaali reaktio, että kun stressi hellittää niin väsymys iskee... Rouva ottaa vaan rauhallisesti nyt ja nauttii kevätauringosta. :)

Kristel: juu, täällä ollaan. Hassua, että kun töissä hiljeni tahti, väsy iski ihan täysillä. Lieneekö syynä adrenaliinin puute? (Vai tää aina vain jatkuva, mutta hieman jo helpottanut flunssa?)

Kati: kissat eivät vaikuttaneet kovin pettyneiltä... Mutta he kiittävät myötäelämisestä - ja osaavat ne jo juosta paikalle, kun olkkarista kuuluu "jesh" tai "ooooo" tai muu möykkä. Olisi kyllä saanut kuulua eilenkin...

Minna: ristipistoilua? Täälläkö? Ei... Haluaako joku ristipistokitin?

Stricker: joo, enemmän paketteja kaikille! :-)

Joulu joka päivä :-) Pakettien saaminen on ehdottomasti yksi maailman kivoimmista jutuista!

Ahhah, näemmekö seuraavaksi Marjutin blogissa ristipistoilua?! =)

Öhöm, teidän kissat tais jäädä eilen aika lailla ilman nameja...

Meillä on ajateltu joka pelin aikana teidän kissojen nameja. ;)

Kiva päivän piristys kuten Kristel sanoi. Mä odotan kanssa omaa pakettiani... :)

Kas, ollaanhan sitä täällä hengissä, mä jo huolestuin että onko sut nujerrettu kokonaan työnteolla ja flunssalla ja ties millä. :)

Kivan näköinen paketti! Piristävät päivää kovasti moiset.