Nordisk Hemmelig Venn II

*******

Ilmoittautumisaikaa on 31. joulukuuta saakka .

Ensimmäisen ystävän nimen ja yhteystiedot saat tammikuun alkupuolella. Lahja on lähetettävä 15. helmikuuta mennessä. Voit lähettää lahjan aikaisemmin, mutta et myöhemmin. Voit valita lähetystavan itse, mutta varmista, että paketin saapumiseen vastaanottajalle ei kulu 2-3 viikkoa kauempaa.

*******

15. helmikuuta saat tietää 2. ja 4. ystäväsi nimet. Tämä sen takia, että viimeinen lahja on jotain itse tehtyä, joten jokaisella on riittävästi aikaa tehdä lahja.

*******

Paketti 1 on jotain neulonta-aiheista, esim. lankaa, ohjeita, puikkoja yms. Lahjan arvo on noin 100 NOK / 12 euroa. Se on lähetettävä viimeistään 15. helmikuuta.

*******

Paketti 2 voi olla mitä tahansa. Suklaata, makeisia, servettejä, saippuaa, kynttilöitä, lankaa... Lahjan on tarkoitus olla pieni mukava yllätys. Lahjan arvo on noin 50 NOK / 6 euroa. Se on lähetettävä viimeistään 1. huhtikuuta .

*******

Paketti 3 on samanlainen kuin paketti 1. Se on lähetettävä viimeistään 15. toukokuuta .

*******

Paketti 4 on jotain itse tehtyä. Tekniikan saa valita itse, lahjan ei ole pakko olla neulottua. Koon ja arvon saa myös päättää itse. Lahja on lähetettävä viimeistään 1. kesäkuuta .

*******

Lahjojen lähettämisjärjestystä ei saa vaihtaa.

*******

Jokainen osallistuja täyttää pienen esittelyn itsestään. Esittelyssä jokaisella on mahdollisuus kertoa omista kiinnostuksen kohteistaan. Näin saat todennäköisimmin mieluisia lahjoja.

*******

Et saa jättää vaihtoa kesken! Jos liityt mukaan, sitoudut olemaan mukana 1. kesäkuuta saakka.

Jos jotain tapahtuu etkä pysty osallistumaan menossa olevalle kierrokselle, ilmoita Renatelle. Jos taas jätät homman kesken, luonasi vierailee iso paha neulemörkö, joka tuo sinulle huonoa neulontaonnea.

*******

Lähetä Renatelle sähköpostia, kun olet lähettänyt lahjan, jotta Renate pystyy seuraamaan vaihdon kulkua ja pysymään ajan tasalla.

*******

Sinulla ei tarvitse olla blogia tai harrastuswebbisivuja, jotta voit osallistua.

Vaihtoa varten avataan sivut, jonne voi lähettää kuvia saamistaan lahjoista ja jolla voi osallistua keskusteluun. Sivuilla on tärkeää tietoa vaihdosta, joten on tärkeää, että rekisteröidyt sinnekin. Aktiivinen osallistuminen keskusteluun ei ole pakollista.


Renaten blogi

jossa voit ilmoittautua ja jossa ovat alkuperäiset säännöt norjaksi ja englanniksi

Ilmoittaudu nyt, lisätiedot kysellään myöhemmin.