22.01.2011 | 15:38

Hiljaista - Quiet

Ideoita, ajatuksia ja projekteja riittäisi, mutta työnteko haittaa harrastuksia ja viikonloput tuntuvat loppuvan kesken. Toisilla meistä ei kuitenkaan ole kiire minnekään. Myin Ravelryn kautta lankaa (on sitä vieläkin tyrkyllä) ja kun unohdin sängylle hetkeksi erään eteenpäin lähtevän vyyhdin, mitä seuraavaksi näinkään?

I have many ideas, thoughts and projects on my to-do list but work interferes with my hobbies and the weekends seem to be way too short. However, some of us have all the time in the world. I sold some yarn through Ravelry and when I left a skein on the bed for a short while, what did I see next?

Olen pahoillani, Maxi, mutta tuo lanka on myyty.
I'm sorry, Maxi, but that yarn is sold.

Tässä kuvassa taas vilahtaa neljän assistentin lisäksi tämänhetkinen projekti. Esittelen sen tarkemmin sitten, kun saan luvan, mutta toistaiseksi tyydyn vain vihjailemaan, mutisemaan jotain epäselvää ja kertomaan, että Kidsilk Haze on ihanaa lankaa. (Toim huom toteaa myös, että joku meistä voisi neuloa enemmän ja syödä suklaata vähemmän, sillä neuleet lämmittävät varmasti enemmän kuin joka puolelle kertynyt rasvakerros.)

Toim. huom. haluaa myös mainita, että unohdin kertoa, että edellisen merkinnän villatakki on esitelty blogin aloittamisen myötä laiminlyödyssä Galleriassa alkuperäisen repsottavan kauluksen kanssa, jos joku haluaa vilkaista.

In this picture you can see a glimpse of my current project as well as the four assistants. I'll show the project later in more detail when I get the permission but so far I'll just hint about it, mumble something mysterious and say that Kidsilk Haze is a lovely yarn. (Yours truly also points out that one of us could knit more and eat less chocolate because knitted things are more likely to keep you warm than a layer of fat I've been collecting.)

Yours truly also wishes to mention that I forgot to tell you that the cardigan from the previous entry has been shown in the now so very neglected Galleria (Gallery) with the original ugly collar.

« Hämäläiseen tahtiin - Real slow | Blog | Koukussa - Hooked »

Kommentit - Comments

kiitos linkkauksesta, helmaosan kuvio on ihana (pitäsiköhän piirtää se talteen), ja puhutteli huomattavasti enempi kuin yläsosan.

Tervetuloa Haze-uskoon!
Haze on parhautta ja ihanuutta