27.03.2010 | 14:38

7 vee - 7 years

Tänään blogi täyttää seitsemän vuotta. Juhlallisuuksien keksiminen on hankalaa, koska kaikki - niin hyvät kuin pahatkin asiat - on sanottu jo moneen kertaan vuosien varrella. Seitsemään vuoteen mahtuu paljon. Jos tämä blogi olisi lapsi, se menisi kouluun!

Today is my seventh blogiversary. It's difficult to figure out something festive because all things - both good and bad - have been said so many times throughout the years. Seven years cover a lot. If this blog was a child, it would go to school next autumn.

Siispä kukkasia ja shampanjaa kaikille! Synttärien kunniaksi järjestämme ongintaa ja aarteenetsintää 11.4. saakka. Koska syntymäpäiväsankari saa paistatella, tehtävä on seuraava: etsi tästä blogista jotain kivaa, hauskaa, parasta kaikista tai muuten mieleen jäänyttä ja/tai kehu Jussia, kissoja tai minua vuolain sanoin. Osallistujien kesken saatetaan arpoa tai jakaa muuten vain tuliaisia Kroatiasta tai jotain muuta mukavaa.

So, flowers and champagne to all!

« Oranssi arvoitus - Orange mystery | Blog | Juhlahumun jälkeen - When the party is over »

Kommentit - Comments

Hurjan paljon onnea kouluikäiselle blogille! Mieletön aika!
Ehdottomasti suosikkijuttuja on lanka- ja tarvike-esittelyt ja matkakertomukset. Mä en yleensä tykkää mistään matkajutuista, mutta teidän reissut on just sopivia mun makuun ja sinä esittelet ne sopivan rennosti.

Onnea seiskaveelle!

Tää sun blogi kokonaisuudessaan on huippu. Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoa herättävästi. Mieleen ehkä erikoisimpana on jäänyt lankaostokset ja Fingerborillinen neuleita :)

Kyllä lankapostaukset on ihan suurinta herkkua tässä blogissa!

Kyllä parasta on kissojen kootut tekemiset, itse voisin esittää koiran suulla saman. Ainakin viime viikolla vekkuli on kerinnyt yksin ollessaan keksiä yhtä ja toista :S

Vakiovierailija olen, piitkän aikaaaaa jo ollut... ja täällä on hyvä käydä ulkomaan matkailemassa hienoissa maisemissa kun itellä on varaa vain virtuaalimatkailuun :) ja ihania lankoja ja neuleita ja... onnea 7-vuotiaalle ;)

Onnea 7-vuotiaalle! Parhaiten mulle on tainnut jäädä sun blogi kokonaisuutena, koska se taisi olla ensimmäinen jota luin. Tokihan se silloinkin oli ollut voimissaan jo jonkin aikaa. Mutta jos jotain spesifimpää sanoisi, niin kyllä se on toi Takku ja Takun ilmeet. Ja sun kirjoitustyyli. Olkoon seuraavat seitsemän vuotta yhtä neulerikkaita ja kissankarvantäyteisiä!

Taalta loytyy sita samaa teravaa huumoria mihin ollaan totuttu kaheleissakin! =)

Sä oot niin ihana, Jussi on niin ihana, kissat on ihania, neuleet on ihania. Sä vaan olet niin loistavan mahtavan upea

palaan aina tänne uudestaan ja uudestaan, näiden sanastojen ääreen, sekä sivusilmällä tutkailen blogisi...

Parasta on moni asia, etenkin kissat ja nuo aivan ihanat Fingerporin hahmot, että joku keksii mennä neulomaan ne melkein eläviksi. Superia. Ja mistä sä taiot aikaa näiden kaikkien tuotoksiesi aikaansaamiseksi. Onnea edelleen 7x7x7 vuotta, ainaskin.

Onnea 7-vuotiaalle. Parhaiten mieleen on jääneet kissat, pinkit langat ja satunnaiset humoristiset huomiot.

Takku!
ja ihanat jutut ja kuvat ja neuleet.
Onnee!

Kissat.
Sanasto.

Onnea blogisynttäreiden johdosta!
Kohta kaiketi täytyy alkaa valehdella myös bloginsa ikä, tai väittää aloittaneensa bloggaaminen teini-ikäisenä. 25 miinus seitsemän menee vielä, mutta miten kauan? :P

Rapsutuksia kissoille ja Jussin ihanille säärikarvoille!

Onnea pitkän blogielämän johdosta! Blogisi on hauska ja inspiroiva, ja olet aivan käsittämättömän tuottoisa. Mitään yksittäistä ei ole jäänyt mieleen, mutta täällä on kiva vierailla kerta jos toinenkin.

Heippa,

Kiitos ihanasta blogista, ja ONNEA hurjasti (melkein) kouluikäiselle!

Ihana on tuo teidän pörröinen kissa, siitä tulee mieheni kissa (no, ulkoisesti) mieleen :)
Eniten harmittaa täältä puuttuvat educational () interesting () agree () disagree () love () - niin hirveästi tekee aina mieleni klikkailla kyseisiä nappuloita kun joku asia vähänkään hymyilyttää.

Hyvää pääsiäistä :)

Hei! Mieleeni nousee the Wienin filharmonikot tarina. Kysehän ei ollut mistään yksittäisestä bloggauksesta, vaan usean kuukauden projekti jos näin voidaan sanoa. Jännitystäkään ei tarinasta puuttunut saako Marjut korjattua sabotöörin aiheuttamat tuhot tonava kaunoiselle? Loppu hyvin kaikki hyvin ja kulttuuria Marjutille sekä Jussille.

Blogionnea j

Onnea onnea!
Parhaiten on jäänyt mieleen Espoo-Espoo Akryylinvapautusrintama AVR :)

Parasta on insinöörin ja neulojan keskustelut ;) Ja kaikkein mahtavinta neulesanasto tällaiselle osaamattomalle :)

On ihan pakko sanoa, että kun nyt mainittit että vois sanoo vaikka jotain mieleenjäänyttä, niin miksi tuli mieleen ne oksennussukat heti ekana ;p
Mutta oikeesti tulee mieleen kaikki ihanat langat, kisujen keralla kuvattuina, ja tää kieli ja tyyli millä kirjoitat - mii laiks!
Ja Ulla

Oikein paljon onnea 7-vuotiaalle! Olethan tehnyt hurjan pioneerityön suomalaisten neulojien hyväksi esim. neulesanastot. Pidän paljon kissoista, vaikka meillä koira onkin, joten kissakuvat ovat myös tervetulleita.

Onnea blogille!
Minä haluan kehua ihan vain yleisestä aktiivisuudesta nettineulemaailmassa! Aikamoisen urakan olet vuosien myötä tehnyt oman blogin, linkkilistojen, kaikenlaisten vinkkien ja neuvojen sekä tietenkin Ullan parissa. KIITOS! Ja matkakertomukset (lankakauppoineen ja pubeineen ym.) ovat olleet hyödyllisiä.
Ja terkut myös kisuille ja Jussille. ;)

Onnea blogille! Taisin ruveta seuraamaan neuleblogeja vasta 2005 tienoilla, mutta tämä oli silti niitä ensimmäisiä joihin törmäsin. Ehdottomasti netin parhaat kissat ;)

Onnea seitsenvuotiaalle! Minusta parasta blogissasi on neuleiden ja kisujen yhteiset seikkailut.

No nuo kissat.
Luulen, että oma Sallini on lukenut viime aikoina sun kissojen salaisia neulontablogeja, sillä aivan yllättäen siinä on syntynyt halu raahailla keriä ympäriinsä ja sitten piilotella niitä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.
Viimeiseksi löytyi nalle-sukka puikkoineen sängystä peitonmutkasta. Milloinhan se minulle sukat kutaisee?

Aina ilostuttaa kuvat kisuista :) tulee kotoisa olo, mutta erityisesti tykkäsin tulhu-sormikkaista ja kuvasarjasta :D

Hiphei ja hirmuisesti onnea mainiolle blogillesi! Parasta on hulvattomat kissapostauksesi, janiukkana kakkosena itse blogin ehtoisa emäntä..;) Jussia toki unohtamatta!

Onnea 7-vuotiaalle! Ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan ja seuraan yhä. Hassuinta ovat kissojen venyttelyt, tassu jossain missä sen ei pitäisi olla ja Jussin ilmeet uudessa neuleessa. Itse olet taitava ja kekseliäs ja aina ajan hermolla.

Paljon Onnea 7-vuotiaalle.
Blogisi koen "blogien äidiksi". Olet saanut ihailtavan paljon aikaiseksi.

Tämä on minulle se neuleblogi (tai ylipäätään blogi), jonka valitsisin, jos olisi pakko valita yksi. Loistava kirjoittaja, kiinnostavat aiheet, komea mies ja valloittavat kissat - mitä muuta voisi vaatia?

Onnea 7-vuotiaalle! Erittäin kunnioitettava ikä neuleblogille.

Tämän blogin kautta löytää paljon hyödyllistä tietoa. Neule- ja virkkaussanastosta on ollut hyötyä monet kerrat, varsinkin kun aloittelin tutustumista englanninkielisiin ohjeisiin. Huumori, kissat ja matkustusjutut ovat myös parhainta antia. Tykkään :)

Onnittelut 7-vuotiaalle! Mielelläni käyn täällä lukemassa sujuvia tekstejä, katsomassa neuleiden ja kissojen kuvia. Viime kesäiset Fingerporin hahmot ovat jääneet mieleen kivoina. Myös katsaus neuleblogien historiaan oli mielenkiintoinen, itse olen sen verran uusi blogimaailmassa.

Onnea!!!

Ensimmäinen blogi, jota aloin kyttäämään "sillä silmällä". Olipas ihanan oivaltavaa, että voi tehdä blogin omasta harrastuksestaan ja sivuta siinä kaikkea maailmalta. Muiden blogeissa tunnettiin lähinnä maailmantuskaa tai haukuttiin tyhmiä ihmisiä, mikä on loppujen lopuksi aika puuduttavaa, koska 6 miljardin ihmisen joukkoon mahtuu aika monta tyhmää ja kaikkia elämä tuskii välillä. (Mun tilastot on sitten ihan itse keksittyjä, pilkunviilaajien iloksi)

Kiitos, olet tuonut elämään sisältöä!!!!

Tonava kaunoinen on minulle maailmanhistorian upein blogijatkokertomus ja tulee aina olemaan. Jo pelkkä ajatus siitä, että joku oikea ihminen pääsee ihan oikeasti paikan päälle Wienin Strauss-konserttiin, on kerrassaan huikaiseva- ihana huivi kaikkine neulomisprosessin käänteineen kruunaa kokonaisuuden.

Tähän väliin kuuntelemmekin sitten Samppanjapolkkaa, kippis!

Ensimmäisenä tulee mieleen blogisi yli 5 vuotta sitten, kun löysin käsityöblogit. Aikoinaan kun aloin neulomaan englanninkielisistä ohjeista, oli sanastosi turvanani. Myös ulkomaan lankakaupparaportit ovat olleet ihana käytännön apu. Onnea siiis leikki-ikäiselle, jään innolla odottamaan mitä koululaisikäinen blogisi meitä jatkossa ilahduttaa.

Mä ihailen sun taitoa kertoa hauskasti kissojesi tekemisistä.

Tietoa, taitoa ja hurttia huumoria. Jussin jutut on hyviä ja teidän kissat aivan ihania. Onnittelut koko sakille.

Muista sitten, et 7 veet on välillä aika äkäisiä. :DDD

Ja hei, miksei oo sitä Jussi-visaa mitä ehdotin? Se olis ollut vähän siistiä.

Ja kehun teitä molempia, musta te olitte söpöjä, kun kävelitte käsi kädessä.

Onnea jo isoksi kasvaneelle blogilapsukaiselle! Ja kehun vuolaasti... ihanaa ystävää, maailman suloisimpia kissoja, hauskaa ja erinomaisen hyödyllistä blogia. Kiitos ♥

Onnea 7-vuotiaalle koululaiselle! Ekana tuli mieleen sun blogista se sun tekemä Fingerpori. Se oli kyl magee! Myös kissoista on aina hauska nähdä kuvia ja lukea juttuja.

Onnea koululaiselle!

Kehu: sinun ansiostasi pitsihuivi-innoistus pysyi kurissa ja jopa poissa hyvän aikaa. Nyt se taas vähän yrittää tulla. Olen ostanut ensimmäiset ihan oikeat pitsilangat ja liittynyt mysteerihuiviKALiin. Aion tehdä vieläpä kaksi niitä huiveja. Kyttäsin perjantaina WM:n pitsejä, mutta en onnistunut saamaan kassalle yhtäkään. Peli taitaa siis olla jo menetetty, mutta kiitos kuitenkin hyvästä yrityksestä.

7 vuotta, huhhuh! Onneksi olkoon!
Mitäs täältä nyt muka voisi valita, kun on niin paljon kaikkea erinomaista? Näistä viimeaikaisista ne vihreät sormikkaat ovat ihan loistavat.

Parasta on tietysti blogin pitäjä itse. Olisi hauska joskus tavata!

Mieleen on jäänyt "hurraa oikein ja nurin kierretyille silmukoille" ja tovin (iät ajat) kaiveltuani löysin postauksenkin: 7.5.2006.

Oot yhä mun idoli. Sitäpaitsi kiva, hauska, kaunis, ihana, henkevä, älykäs ja ihana. Hurraa Marjutin blogille!


Onnea

Parasta on tietenkin blogin pitäjä. Ja heti toisena kissat. Vieraita miehiä en uskalla oman miehen selän takana kehumaan kovin vuolaasti.

Tämä on ollut ensimmäinen neuleblogi, johon aikoinani pyllähdin ja joka on inspiroinut omankin aloittamaan. Lähes alkumetreiltä asti olen käynyt.

Taidat olla aika punainen tyyppi?

Tämä on ensimmäinen neuleblogi jonka olen löytänyt joskus vuosia ja vuosia sitten:)
Huokaisin kun tajusin etten ole ainut jolla sitä lankaa oli kertynyt yli omien tarpeitten :)
Onnea paljon 7-vuotiaalle blogille, bloginpitäjälle, kärsivälliselle miehelle ja ihanille kissoille!

Onneksi olkoon taaperolle! Minusta kaikein makeinta on värit, koska meillä tuntuu olevan hyvin pitkälle sama värimaailma ;))

Onnea alakoululaiselle! No omia suosikkejani ovat tietysti sumeilemattoman söpöt karvamasut ja sitten se viime vuoden ystävänpäiväpostaus, jonka jälkeen tiesin sinusta Paljon Enemmän ;D Ai joo, onhan täällä siis jotain neuleitakin joskus ollut... Neulepuolelta se on kyllä Heimo Vesa joka on eniten jäänyt mieleen ^_^

Kiitos hyvästä blogista ja ehkä me toukokuussa vihdoin tavataan naamatustenkin :)

Onnea seitsenvuotiaalle, se on kunnioitettava ikä! Mie tykkään kovasti kissoista ja neuleista ja hauskoista jutuista ja kaikesta täällä blogissa. :)

Paljon onnea seitsenvuotiaalle Blogille!
Ootan aina Takku-kissan kuulumisia, hän on mun suosikkini.

Vau, 7 vuotta! Musta parasta on ehkä se ku Yaku ja Maxi kohtas. Ilmapiiri oli sähköinen!

Sä oot mahtava. Kaikkien meidän idoli ja henkinen blogiäiti

Paljon onnea 7-vuotiaalle!

Sanasto! Se on ollut mulla tosi paljon käytössä, kun aloin neuloa ulkomaankielisistä ohjeista. Mahtavaa, kun oot tehnyt sen ja laittanut näkyville.

Onnea kouluikäiselle! Jussi olet hyvä...

Maistuupa shampanja hyvälle!

Onnea 7-vuotiaalle! Blogisi oli niitä ensimmäisiä, jotka löysin netistä neuleiden parista.... siitä asti olen vieraillut täällä ja viihtynyt! Kissat ovat kivoja ja ohjeistasi on ollut minullekin hyötyä. Ja puhumattakaan työstäsi Ullan parissa, siitäkin olen kiitollinen.

Moni muukin on maininnut neulesanastosi - tällä kertaa tulin juuri sen perässä sivuillesi. Seuraan kyllä blogiasi muutenkin. Minulle tuli mieleen vuosien takainen Jackin seikkailu (http://www.katajala.net/marjut/neuleet/blog/archives/2007/02/) jota etsiessäni jäin monta kertaa nauramaan jutuillesi :) Päivityksistäsi kumpuava huumori lienee yksi syy monista, miksi pidän blogistasi!

Vielä en ole tarvinnut neulesanastoasi vaikka koittaa sekin päivä - varmasti! - mutta se minulle taidettiin ihan ennen R:ryä vinkata! *painaa äänestysnappia*

Onnea seitsenvuotiaalle!

Onnea 7-vuotiaalle!
Neulesanastosi on ahkerassa käytössä ollut.
Kuvat täällä on hyvin otettuja:)

Onnea! Neulesanastoa on tullut käytettyä ja siitä vinkattua :) Kissa-sormikas -sarjakuva hauskuutti :D

Paljon onnea kouluikäiselle :). Mä oon täällä blogimaailmassa pyörinyt vasta muutaman vuoden ja joskus löysin tänne varmaankin tuon kuuluisan neulesanaston myötä. Kuulun siis vakiolukijoihin, kommentointia harrastan harvakseen, mutta pyrin parantamaan tapani... Kiitokset kivasta blogista!

Olen aina pitänyt blogistasi, kuvat ovat upeasti otettuja niissä on aina saatu tilanne talteen. Neuleet ovat kauniita, jutut hauskoja ja kissat suloisia. Mitä sitä kertelemään kun blogi nyt vaan on paras <3

Mukavaa kevättä sinulle

täällä yks kohta yks vee onnittelee!

Onnea 7 vuotiaalle. Olisinkohan käynyt täällä ensimmäisen kerran joskus viisi vuotta sitten ja jäänyt koukkuun. Hersyvän humoristinen kirjoitustyyli. Ihanaa luettavaa kaikenkaikkiaan.
Onnea vielä ja lämmintä kevättä!

Olisi niin monta asiaa, jotka voisi kehua. Muutama ensiksi mieleen tullut:

Neulesanastosi on ollut ahkerassa käytössä ja siitä olen monesti saanut apua.

Kissat vaan on aina ihania ♥ Ja ihailen, miten onnistuneita kissakuvia saattekaan.

Ulla ja panoksesi sen suhteen.

Onnea 7-vuotiaalle blogille!

Siis eihän täällä voi muuta kuin kehua!!! Blogi on hauskasti kirjoitettu, kissat ovat aivan ihania ja sinulla on aivan ihana mies!!!!
Täytyy myöntää, että paljon olen päässyt naureskelemaan sinun ja Jussin keskustelujen takia :-).

Idoli, ei dioli. Onneksi ei tullut tuon härömpi kirjoitusvirhe.

Onnea seitsemänvuotiaalle!

Sä oot mun dioli! Kissakuvia ei koskaan voi olla liikaa! Mä olen kateellinen Wienin filharmoonikkojen uudenvuodenkonsertille!
Pinkki!

(ensimmäinen neule, jonka muistan yhdistäneeni suoraan jonkun blogiin, on neulomasi jussi-paita jussi-langasta Jussille)

Hyvää, parasta....
Ainakin hyvin blogistasi saa tietoa, se on tosi tärkeä juttu. neulesanastoa, tietoa lankakaupoista....
Kuvia ihanista neuleista sekä langoista!
Nyt pitäisi varmaan taas laulaa: "Jussista saat miehen armaan... :) "

Minusta tämä: http://www.katajala.net/marjut/neuleet/blog/archives/2008/10/muina_kissoina_minding_my_own.shtml on hyvin hupaisaa:) Kissat on ihania ja blogiasi olen lukenut monta vuotta.