15.11.2009 | 19:32

Terveiset Tampereelta (nääs) - Greetings from Tampere

Ullan iskuryhmä oli eilen Tampereen Kädentaidot-messuilla päivystämässä. Tuolla:
Ulla's swat team was on call yesterday at the handicrafts fair in Tampere. There:

(Sormen tarjoaa ystävällisesti Niinan osoituspalvelu.)
(The finger friendly provided by Niina's pointing service.)


Esittelimme neulekahvilassa Ullaa. Niinan parhaimmat hetket olisi kyllä pitänyt tallentaa ja laittaa YouTubeen! Jos yllättyneistä kommenteista voisi päätellä jotain, niin Ulla on kovin monelle täysin uusi ja tuntematon asia - toisaalta monet kävijät tunsivat Ullan ja saimme paljon positiivista palautetta. Kiitos kaikille! Osastolla kävi nettituttujakin: heistä Satu H:n tunnistin ja Talutinta en. Kaikkia oli kuitenkin hauska nähdä ja oli mukavaa, että ihmiset jäivät osastolle neulomaan ja juttelemaan.

We presented Ulla in the knit cafe. Niina's best moments should have been recorded and shared in YouTube! Many surprised comments revealed that Ulla is still unknown to many people - on the other hand, many visitors also knew Ulla and we got a lot of positive feedback. Thank you, everyone! Also some people we knew from the Net visited the cafe: I did recognise Satu H but did not recognize Talutin. It was great to see everyone and it was nice that people stayed and knitted for a while with us.

Lounaan jälkeen Niina ja minä hylkäsimme Zeskan ja Hannan osastolle ja lähdimme yhdistetylle promo- ja ostoskierrokselle. Poikkesimme eri lankakauppojen osastoilla: "Anteeksi, saammeko kertoa teille Ullasta?" Yhtä lukuunottamatta kaikki jututtamamme ihmiset suhtautuivat todella ystävällisesti, joten toivottavasti jatkossa voimme tehdä yhteistyötä esimerkiksi Silkkivillan ja Lankaidean kanssa. Sillävälin osastolla Zeska ja Hanna olivat saaneet avukseen myös samaa matkaa messuille matkustaneen Villasadun.

After lunch Niina and I left Zeska and Hanna in charge and started a combined promo and shopping tour. We visited different yarn stores. "Excuse me, may we tell you about Ulla?" All but one person were really friendly and hopefully we will find a way to cooperate with, for example, Silkkivilla and Lankaidea. Meanwhile Zeska and Hanna had got help from Villasatu who travelled to the crafts fair with us.

Tietenkin tervehdimme myös tuttuja yhteistyökumppaneita, mm. Tapion kaupan Tapiota. Tutuista puheenollen, Titityyn osastolle piti tietenkin juosta heti ensimmäisenä - ei ainoastaan lankojen takia, vaan myös siksi, että Villasukka oli Tiinan apuna myymässä ja halusin tavata hänet. Mukaan jäi viininpunaista, ihanan rouheaa shetlanninvillaa ja oranssia Casbahia, joka vain pomppasi mukaan. (Hetkinen, jotain vastaavaa on tapahtunut aiemminkin...)

Biketexin/PiikkoPirran osastolla oli halpaa oranssia Giannaa (jota ajattelin joskus tilata, mutta en saanut aikaiseksi) ja lappasin viimeiset kerät kassiini.

Tinttamarellin osastolla ihastelin monivärisiä KnitPron akryylivaihtopäitä (tulossa myöhemmin myyntiin) ja kuolasin Aureaa (johon palaamme myöhemmin). Osastolla auttoi myös Neuleunelmien Sanna, jonka kanssa voisi toivon mukaan kehittää myös Ulla-yhteistyökuvioita.

Of course we greeted also people we knew, for example, Tapio from Tapion kauppa. Talking about shops we already know, first target was of course Titityy - not just because of the yarn but because Villasukka was helping Tiina and I wanted to meet her. I bought some burgundy shetland wool from BC Garn and orange Casbah because it just wanted to go home with me.

From Biketex/PiikkoPirta I found yellow-orange SWTC Gianna on sale. I had thought of ordering the yarn but never got into doing that so now I grabbed the last balls.

Tinttamarelli had multicoloured KnitPro needles (available in few weeks) which looked very nice and TeeTee's Aurea yarn which also looked very, very, very nice (and we'll get to it later). We talked also with Sanna from Neuleunelmia who helped at the Tinttamarelli booth and I'm hoping we'll do something Ulla-related later with her also.

PS. Niina, tässä sulle Tiputanssia:

« Tampereelle - To Tampere | Blog | Step by step »

Kommentit - Comments

Mä edelleenkin kieltäydyn muistamasta mitään tiputansseja.

Oli tosiaankin kiva nähdä ihan oikeasti! Monta tuttua tuli nähtyä ja miä onnistuin sotkemaan Zeskan ja Tiiiun, ja meni pari vuorokautta ennen kuin tajusin Tinttamarellin Pirren, että kuka on...

Oli kiva käydä Ullan osastolla. En vain heti hoksannut ullan ständillä, missä olin, vaikka Ulla onkin tuttu. Jos ei muusta, niin Revontulesta (joka mulla oli tottakai päälläkin :)) Oli kiva nähdä teitäkin :)

Voihan KATEUS! Harmittaa ihan tosi paljon, etten päässyt messuamaan. Olisi ollut kiva nähdä kaikkia tuttuja nimiä blogeista. Mutta ei, eihän multa meinaa mikään onnistua. Nyyh. Ens vuonna ostan koko Pirkkahallin :D

Ihania hankintoja ja muutenkin reissu kuulosti mahtavalta :)

Jos sä sit ens vuonna vaikka tunnistaisit mut jo saman päivän puolella :) Ja jos ens vuonna ei olis yhtä vauhdikas päivä kokonaisuudessaan, niin vois ehtiä höpistä sen verran kauemminkin että jäis paremmin mieleen ...