20.11.2009 | 19:44

Step by step

Jotenkin on sellainen fiilis, että olen kirjoittanut tuollaisen otsikon aiemminkin... En jaksa nyt tarkistaa, olen laiska.

Step-sukat valmistuivat Tampereen messuilta tullessa. Mielenrauha on jälleen kadonnut, sen voi löydettäessä palauttaa tänne meille. Sukkien speksit: vajaa kerä Austermannin Stepiä, 2,5 mm puikot, 16 s per puikko, perusjoustinneulevarsi 2 o, 2 n, tiimalasikantapää (johon värit osuivat juuri sopivasti, vain pientä säätöä tarvittiin). Tykkään.

Somehow I have the feeling I have used that title earlier... But I'm too lazy to check it now.

I finished the Step socks on the way home from the Tampere crafts fair. I lost my peace of mind again, so if you find it, please return it to me. The specs: less than a ball of Austermann Step, 2,5 mm needles, 16 sts per needle, basic k2, p2 rib, short row heel. Me likey.

« Terveiset Tampereelta (nääs) - Greetings from Tampere | Blog | Eukalyptusta - Eucalyptus »

Kommentit - Comments

Hei! Terveisiä Mikkelistä. Ulkona sataa vettä, joten keitän kahvia ja jatkan villapuseron neulomista. Neuvotko mikä on paras tapa ja siisti yhdistää ja ommella kappaleet yhteen? Tarkoitan että kumpi on parempi ommella nurjalta vai oikealta? Ja kuinka monen silmukan päästä reunasta, reunasilmukasta?
Ja vielä kysyn että miten teet villasukan kantapään? Kun olen kokeillut neuloa novitan vyöteohjeella niin en saa onnistumaan, jos neulon koko kantapään pohjan ja kavennukset oikealla puolella niin että neulon otan yhden silmukan ja toisen neulon ja nurjalla eka silmukka nostetaan ja muuten neulotaan nurin, kun alan kaventamaan niin kun on vuorossa silmukan nostaminen ja seuraavaksi kaventaminen niin mulla sattuu niin että on kaksi silmukkaa kavennusvuorossa ja seuraava pitäisi edellisen silmukan nostaa yli eli yliveto kaventaa. Kiitos ihanista sivuista. Laitatko ohjeen tähän blogiin ja mun sähköpostiin.

Ja heti alko soida päässä että "step by step" :DD

Iloisen väriset sukat! En ole tuon värisenä steppiä tavannutkaan.