19.09.2009 | 21:30

Väsyväsyväsyväsy - Tired

Kohta on syyspäiväntasaus ja sen huomaa: lähenevä syksy väsyttää eikä mikään huvittaisi, elämään kaipaisi valoa ja väriä ja iloisia yllätyksiä. Elämä on vähän niinkuin Villa Mokan Kouvola-Mokkasukan väri.

Autumnal equinox is coming and you can feel that. I'm tired, feel like doing nothing and need some light, colours and happy surprises in my life. Life is somewhat like the colourway Kouvola of Mokkasukka from Villa Mokka.

Harmauden keskellä kommentteja on aina mukava saada. Kiitos kaikille Totoro-myssykommenteista! Myssy oli hauska pieni projekti, samoin yllätykset ovat hauskoja ja tuovat elämään väriä niinkuin suunnilleen puoliväliin edennyt Fan Shawlkin. Yksi kerä Marks & Kattensin Fame Trendiä riitti 22,5 viuhkaan, joten humanistimatematiikalla laskien huivista saa aika mukavan kokoisen, kun keriä on vielä toinen jäljellä.

Talking about colours, the Fan Shawl is half done. One ball of Marks & Kattens Fame Trend was enough for 22,5 fans, so according to my calculations the finished size of the shawl will be quite nice after I have knitted the second ball of yarn.

« Naapurini Totoro - My neighbor Totoro | Blog | Melkein valmis Fan Shawl - Almost ready Fan Shawl »

Kommentit - Comments

Jahas, Frankkia ei taas voisi vähempää kiinnostaa :D

Juttelimme eilen Fan Shawlista, siinä teidän lähikirjastossa istuessamme. Pia kertoi, että hänen omastaan oli tullut hurjan leveä ja ei kovin korkea. Miltä huivin muoto sinusta vaikuttaa? Olen nimittäin ajatellut tehdä käsinkehrätystä tuon huivin, mutta en halua oudon mallista huivia.

Nyt taidan mennä taas rukin ääreen.

Näin entisen lahtelaisen mielestä on niin Kouvolaa tuo Mokkasukan väri...