06.06.2009 | 12:52

Uusia polkuja - New pathways

Kesäväsy on iskenyt. Jo seitsemän aikaan illalla alkaa nukuttaa ja kömmin sänkyyn viimeistään kymmeneltä tai puoli yhdeltätoista. Toisaalta nukun huonosti eikä asiaa helpota se, että Maxi tulee joka yö tasan kello neljä pesemään naamaa ja hiuksia... Linnut eivät sentään enää karju aamun pikkutunneilla salaa ikkunan taakse raahaamiinsa ämyreihinsä niinkuin aiemmin - kuinka niin pienistä otuksista voikaan lähteä niin äänekäs TSIRP T-S-I-R-P!!!??? Ei ihme, että en saa paljoakaan aikaan.

I'm tired. I feel sleepy already around seven o'clock and I go to bed at ten or half past ten. On the other hand, I do not sleep well. It does not make things easier that Maxi the cat wants to wash my face and hair every single night at four o'clock... At least the birds do not scream on the wee hours to the loudspeakers they have secretly carried behind our window. I wonder how such small animals an make so much noise. No wonder I do not get much done.

Tämä saapui postissa viikolla. En ole vielä ehtinyt tutustua siihen tarkemmin, mutta hyvältä vaikuttaa. (Kirja Ravelryssa.) Tekniikkaneuvot ovat aina rock, varsinaisia sukkaohjeita en kaipaa niin paljon. Nyt kun onnistuisin vielä heräämään, asiat olisivat paremmin. Ehkä parin hellepäivän jälkeen iskenyt hyytävän kylmä sää vei ajatukset jo talveen ja talvihorrokseen?

This arrived in the mail this week. I have not had time to take a closer look but it seems good. (Ravlink.) I prefer technical advice and how-to's to actual patterns. Now, if I managed to wake up, things would be good. Maybe the freezing cold weather we got after two lovely warm days brought my mind to winter and hibernating?

« Kommenteista - About comments | Blog | Fingerporillinen neuleita - Knitted comics »

Kommentit - Comments

Täällä on samanlaista väsymystä ja kaikkeen plääh-mieltä. Onko kevätväsymys siirtynyt kesään? Onko syy ilmastonmuutoksen?

Meillä se herättäjä on eräs hyppäyskyvytön puudeli, yleensä noin kello kolme. Mainittakoon, että päiväsaikaan sänkyyn hyppääminen sujuu mainiosti. Ja tuo lintu-terroristilauma on levittäytynyt tänne pohjoiseenkin, meillä pääpukarina on eräskin satakieli, joka vielä johtaa räkättiparven taisteluita. Ei voi nukkua.

Sulla varmaan on tosi minimissä ne kuvat neuleista, kirjoista ja muusta, jossa ei olisi kissa mukana. Tuossa yo. kuvassakin jokin heistä on niin osallistuvainen että. Mutta millä ihmeellä se onnistuu? Ethän raahaa kissoja kuviin? :))

Eikös kymmeneltä nukkumaan meno olekaan ihan normaalia? Ja meillä Piki tulee aika tasan kolmelta aamuyöllä kurraamaan korvan juureen "hei, kävin syömässä ja laatikolla ja tulisin nyt nukkumaan tähän sun kainaloon - tee kolo!".

Ihan paras kirja