01.06.2009 | 09:49

Kommenteista - About comments

Kesäkuu on alkanut. Aurinko paistaa ja on lämmintä, joten on syytä keksiä juhlan aihetta pienistäkin asioista. Siksi hehkutan tätä: tänään, tämän blogialustan oltua käytössä neljä vuotta ja viisi kuukautta, sain 4 000. kommentin! Hurjaa! Sen jätti ihailtavan ahkera kommentoija Satu H. Kiitos!

Osa kommenteista on minun jättämiäni vastauksia, joten en voi hehkuttaa täsmälleen 4 000 lukijoiden jättämää kommenttia. Toisaalta luvussa ei ole mukana vuonna 2004 jätettyjä kommentteja, koska silloin käytössä oli eri systeemi (ja vuonna 2003 kommentit olivat vieraskirjassa blogista erillään), joten vaikka minun kommenttini laskisi määrästä pois, 4 000 kommentin määrä on varmasti ylittynyt kaikenkaikkiaan. Onko 4 000 sitten paljon vai vähän, en tiedä. Ainakin se on mukava tasaluku.

Täytyy myöntää, että olen huono vastaamaan kommentteihin ja sietäisin hävetä, joten haluan esittää nyt kaikille yhteiset kiitokset. Kissa-, neule-, lanka- ja ihan muuten vain jätetyt kommentit lämmittävät aina mieltä ja ovat tervetulleita. Kiitos! Kiitos! Kiitoskiitoskiitos!

It's June. The sun shines and it's warm, so one should use every reason to celebrate, no matter how small it would be. I'm now celebrating the 4 000th comment I got since taking the current blog platform into use four years and five months ago. Amazing! The 4 000th comment was left by an active commenter, Satu H. Thank you!

Some of the comments are my replies which is why I cannot say that I have got exactly 4 000 reader comments. However, the amount does not include the comments I got in 2004 because I used another system then (and the comments I got in 2003 are in my guestbook separate from the blog), so considering that I think it's safe to say that I have got 4 000 comments altogether by now even if you leave out my own ones. Is 4 000 comments a lot? I do not know. At least it's a nice even number.

I have to admit that I am bad in replying in comments and I should be ashamed of that. Here's a big thank you to all of you for your comments. Thank you for the cat-, yarn- and knitting-related comments and all other comments! I appreciate them very much and they brighten up my day. Thank you!

« Taivaallista lankaa - Heavenly yarn | Blog | Uusia polkuja - New pathways »

Kommentit - Comments

ohhoh! :) ja minä kun oon mielestäni aikalailla laiskasti viimeaikoina blogeissa vieraillut ja kommentoinut..kun on ollut sitä kässäjumia täälläkin..

Oooh! Aaltoja! Aplodeja! Ja muita aalla alkavia sanoja kuten appelsiinimehua, aurinkoa ja astraalienergiaa. Mitä se sitten lieneekään. Blogisi on parasta A-luokkaa!

Jei kommenteille. :) Nykyään tulee niin heikosti kommentoitua kun lukee bloglinesin kautta eikä avaa itse blogia, yritän kyllä skarpata.

Kuinkahan paljon Elämänlangalle on tullut kommentteja... Pitäisikin tutkia asiaa. :D

4000 kommenttia on paljon, mutta niitä on blogiisi tullut varmasti paljon enemmän, sillä minusta tuntuu, että blogin alkuaikoina kommentteja (ja vieraskirjatekstejä) oli paljon enemmän!

Kuulempppas, jos saat vähän vajaat 1000 kommenttia vuodessa, niin miusta se on paljon:D miun blogissa ei varmaan oo vielä sitten neljävuotis-synttäripäivänäkään 1000 kommenttia:D
ps. mieki haluun Takku-lankaa!