20.05.2009 | 08:49

Huomio! - Attention!

Kamerani on näköjään jäänyt Jussille. Yllä viime viikonlopun kurssin tuotoksia, kevättunnelmia Tapiolasta. Minä kuvailen edelleen chilejä.

Noin kuukausi sitten kyselin neuvoja neulebläähin taltuttamiseksi. Kiitos kaikille hyvistä neuvoista, ne olivat toinen toistaan loistavampia! Uhkasin myös ehkä mahdollisesti sään salliessa ja raitiovaunujen ollessa suosiollisessa asemassa jakaa palkintoja. Koska tänään on aurinkoista ja kaunista ja palkkakin poikkeaa tilillä, voisin ilahduttaa kahta vastaajaa seuraavin perusteluin:

Teisa ehdotti New Pathways for Sock Knitters -kirjan hankkimista. Olen itsekin miettinyt sitä pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi. Se on kummallista, kuinka jotkut loistavat kirjat vain vastustavat hankkimista koko ajan ja niiden sijaan hyllyyn päätyy paljon huonompia, mutta ehkä nyt saisin jotain tehtyä asian hyväksi.

Villapallo taas ilahdutti suuresti ja sai hymyilemään kommentoimalla, että ei ole edes huomannut sitä, että en ole neulonut. Ehkä harkitsen seuraavaksi uraa salaisena agenttina, koska hämäykseni onnistui niin hyvin.

Luulisin, että minulla on molempien yhteystiedot, joten seuratkaa sähköpostianne.

My camera appears to remain with Jussi. Above some results from the course he took last weekend, spring moments in Tapiola, Espoo. I just keep on photographing the chilis.

« Talouden DI esittää - The engineer of the house presents | Blog | Kirjakatsaus - Book review »

Kommentit - Comments

Olen ilahtunut että olet tarttunut vinkkiin! Vaikka kirja onkin vähän "vaikea" käyttää, jotkut tekniikkaohjeet ovat vertaansa vailla. En ole koskaan tehnyt niin siistiä kantapääkäännöstä kuin em. kirjan ohjeilla (yhden sukkaparin kokemuksella...).