26.05.2009 | 20:42

100 % kissaa - 100% cat

Kehrääminen on hämmentävää. Kissat kehräävät monista eri syistä ja se on aina yhtä mukavaa. Myös ihanat, lahjakkaat ja taitavat ihmiset kehräävät ja sekin on mukavaa ja hämmentävää. Kuinka kasasta sotkuista karvaa voi tulla jotain tällaista?

In Finnish the word for purring and spinning yarn is the same: kehräys. It suits this entry better than well. Cats purr for many reasons and it is always nice; lovely, talented and skillful people spin and it's also nice... And confusing. How can a bag full of tangled hair turn into something like this?

Kuvassa on Pirkon kehräämää aitoa ja uniikkia Takkulankaa noin 300 metrin verran. Grammoja en ole vielä punninnut. Kiitos, Pirkko! Lanka saapui tänään postissa ja Jussin ilme oli vertaansa vailla: "Tää on Takkua? Onko siinä jotain seassa?" Lanka on ohutta, pitsineuleisiin sopivaa, pehmeää, angoranomaista, aavistuksen verran pörröistä ja kaunista ruskeaa. Olen hämmentynyt ja kiitollinen. Millä ihmeellä voin korvata tämän?

That's approximately 300 meters of real and unique Takku yarn handspun by Pirkko. I have not yet weighed it. Thank you, Pirkko! The yarn came in the mail today and the look on Jussi's face was priceless, "This is Takku? Is it mixed with something?" The yarn is thin, suitable for lace knitting, soft, angora-ish and it has a lovely halo. The colour is a beautiful brown. Now, I am confused by such skills and thankful for the favour. How can I ever repay this?

Takku itse ei pahemmin piitannut. Mini sen sijaan rakasti lankaa niinkuin kaikkia laadukkaita lankoja.
Takku himself did not care much but Mini loved the yarn like he loves all quality yarns.

« Riivattu sukka, otos 2 - The possessed sock, take 2 | Blog | Taivaallista lankaa - Heavenly yarn »

Kommentit - Comments

voi että..siinä sitä nyt sitten on! ihanaa varmasti ja ainutkertasta. eipä oo muilla! :)

Oih! Vitsi, tuo on taatusti mahtava tunne, saada oman kisulin karvaa lankana! vyyhdillinen vielä...

Vau! Takkuhan on eläinmaailman kuriositeetti - kissa, jolle on hyötykäyttöä ;)

Hyvän näköistä huivilankaa (Nam)

Oohh.. olen myyty.. mä tahdon päästä hiplaamaan tuota lankaa :o)
Mun kissalanka suunnitelmat meni myttyyn nyt kun vanhempien luona oleva kissa jouduttiin lopettaa..

Wau, Pirkko se osaa =)

Ihanan näköistä Takkua! :)

Oi, aivan ihanaa. Tuo töihin näytille joku kerta :D Sain viikonloppuna mummon lampaista tehtyjä lankoja perintönä. Alusta asti mummon tekemää alkaen lampaiden keritsemisestä ja loppuen kasvivärjäykseen.

Mielettömän ihanaa lankaa.Tuo olisikin hauska idea myös meidän Sonjan karvoihin;)

Karvaa ihanasta kisusta. Tänään tuntuu surulliselta kun murisin Otto-koiran karvojen levityksestä. Piehtarointi matollani oli Oton mieleen, nyt koira on henkitoreissaan. Minun suoloinen karvapalloni.

Takun väristä lankaa;-) Haluutko lisää kissankarvoja?Mulla olisi Ainoa paperipussillinen.
Teillä taatusti pojat tykkäisi Aino-langasta;-)
Mitähän koirat tykkää Takku-langasta? ;-) Langan käyttökokemuksia odotellaan:)

Wow! Kissankarvalanka on siis ihan mahdollista!? Meillä on kerätty Tassunkarvaa keväästä asti ja tallella on jo 15g. Taitaa mennä muutama vuosi ennenkuin puserolankakarvat on kasassa...

Olepa hyvä, ilo on molemminpuolinen :) Kivoja kuvia, varsinkin tuo missä on molemmat Takut.

Ihanalta näyttää, Takkuista mutta ei takkuista. ;)