21.11.2008 | 10:19

Sanastosta - About a glossary

Kas kas, Fiinaneuleen sivuilla on englanti-suomi -neulesanasto. Se näyttää osittain melko tutulta... Pitääpä tarkistaa, löytyvätkö tuolta samat virheet kuin minultakin vai kuinka lähdeaineistoa on oikein käytetty.

There's a new English to Finnish knitting glossary on a LYS web site that looks at some points quite familiar... I guess I'll check if they've also included the mistakes I have made.

« Lunta? Lunta! - Snow? Snow! | Blog | Ulla 03/08 »

Kommentit - Comments

Hei!

Tarkoituksemme on ollut auttaa asiakkaitamme ja muita käsityöharrastajia julkaisemalla neuleinfosivusto. Muuta sivustoamme olemme laajentaneet samalla, kun olemme siirtäneet tuotteemme ja palvelumme sähköiseen muotoon verkkokauppaamme - on muuten ollut iso urakka kuvata ja muokata kaikki langat väreineen!

Tarkoituksemme ei ole kilpailla siitä, kenellä on laajin neulesanasto, vaan jakaa verkossa kaikille harrastajille sitä tietoa, jota normaalistikin myymälässä kerromme asiakkaillemme. Lähdemateriaalina olemme käyttäneet viimeisen 24v. aikana kertynyttä tietoa, jota nyt olemme siirtäneet sähköiseen muotoon. Neulesanastoissamme on varmastikin paljon yhtäläisyyksiä, sillä sanat käännetään yleisesti vakiintunein termein neuleohjeissa. Osan oppaista ja neuleohjeista saamme tietenkin suoraan lankavalmistajilta, kuten virkkausoppaan Anchorilta.

Mialle: Pahoittelemme saamaasi mielikuvaa. Otamme mielellämme vastaan palautetta toiminnastamme ja toivomme, että otat yhteyttä, jotta tiedämme, missä meillä olisi asiakkaidemme mielestä kehitettävää.

Ystävällisin terveisin
FiinaNeule

no höh ja pöh! En pidä Fiinaneuleen myyntitavasta muutenkaan, tämä vahvistaa entisestään kaupan ikävää imagoa.

Toivottavasti asia korjaantuu pian!

Voi ei..onkohan nyt jotenkin trendikästä lainata muiden ideoita ja juttuja ominaan? Ei kivaa.

Mutta mun on pitänyt sulle monasti laittaa isoa kiitosta sanastosta ja muista hyötyasioista joita olet tänne laittanut meidän muiden iloksi. Mä olen ainakin hyödyntänyt niitä täällä riemurinnoin (ihan omiin tarpeisiin, ei kaupallisiin :)) ja ollut tosi kiitollinen että halusit ne jakaa!