04.11.2008 | 20:38

Luxus Wind - sitä kissa ostaisi - Luxus Wind, for your feline friends

Minin ja Maxin mielestä Novita Luxus Wind on aivan vastustamatonta lankaa. Lankakeriä on raahattu ja sotkettu spagetiksi. Neuletta on raahattu - ja mikä pahinta, neuletta pitää tampata ja möyhentää. Sen jälkeen sen päällä voi maata. Yritä tässä nyt ommella nappeja, kun jostain neuleen reunasta roikkuu aina kissa tai kaksi. (Tällä hetkellä kissat johtavat: Mini makaa neuleen päällä. Taistelu jatkukoon!)

Mini and Maxi find Novita Luxus Wind irresistible. The yarn has been dragged and made into yarn spaghetti. The cardigan has been dragged - and what's the worst, they have to kneed the knitting and stomp on it. After that they an lay down on it. Now, how am I supposed to sew any buttons when there's a cat or two hanging from some side of the cardigan? (At the moment the cats are winning: Mini sleeps on the cardigan. Let the battle continue!)

« Marraskuu - November | Blog | Se on valmis... Melkein. - It's ready... Almost. »

Kommentit - Comments

Ihana kuvasarja :)

Pitänee varmaan ihan kissareaktioiden testaamiseksi ostaa yksi kerä.... Tällä hetkellä vain alpakka ja oikein likainen ehta lammas kehräystarkoituksiin herättävät kateissa intohimoja. Ja laskoskaihtimen narut....